Gran Turismo 7: új játékmódok, grafika és funkciók a friss gameplay-videóból [VIDEO]

A Polyphony Digital új Gran Turismo-játéka több mint 400 autót és közel száz pályát kínál majd 34 helyszínen.

 

 

A legutóbbi State of Play a Gran Turismo 7-ről szólt, melyben végre részletesen megismerhettük az összes újdonságot és fejlesztést, amit a PlayStation 5-re és PS4-re készülő, régóta várt autós játék tartalmaz majd. A mottó pedig, amely a jelek szerint a Polyphony Digital csapatát vezérelte, az volt, hogy felélesszék a sorozat klasszikus hangulatát, így téve a programot az autózás szerelmeseinek referenciajátékává.

A GT7 tartalmaz egy olyan módot, amelynek célja a vezetés öröméért való vezetés

A több mint háromnegyed órás PlayStation esemény során megismerhettük a Gran Turismo 7 egyjátékos élményét alkotó különböző játékmódokat, valamint olyan érdekességeket, mint a Gran Turismo Café: ez egy olyan hely, ahová rendszeresen betérhetünk majd, hogy minden egyes autó minden részletével és érdekességével megismerkedjünk, miközben még ugyanezen autók tervezőivel is találkozhatunk.

„Célunk egy olyan szimuláció létrehozása, amelyet mindenki élvezhet, legyen az hardcore Gran Turismo rajongó vagy újonc” – mondta Kazunori Yamauchi a bemutató alkalmával. „Azt szeretnénk, hogy még azok is jól érezzék magukat itt, akik még sosem találkoztak az autókultúrával.” A State of Play során hallhattuk továbbá, hogy 34 helyszín, 97 pálya és több mint 400 autó került be a játékba.

A GT7 több testreszabási lehetőséggel rendelkezik majd, hogy az autókat kedvünkre szabhassuk, valamint különböző konfigurációkkal, hogy a versenyzést az általunk választott stílushoz igazíthassuk. A Gran Turismo sorozat új része a legkülönfélébb vezetési módok hatalmas autóválasztékával sokban osztozik a jó emlékű GT 4 szellemiségében, sőt, még olyan játékmódokat is bevezet, amelyek egyszerűen csak a vezetés kedvéért való vezetésről szólnak.

A Gran Turismo Caféban megismerkedhetünk néhány autótervezővel

Ahogy játszol, versenyeket nyersz és különleges küldetéseket teljesítesz, amelyek olyan ötleteken alapulnak, mint például az ellenfeled lekörözése egy-egy versenyen, új kozmetikai elemeket és kiegészítőket oldasz fel, amelyekkel személyre szabhatod az autódat (esztétikailag és teljesítmény szempontjából is), miközben egyre több lehetőség nyílik arra, hogy mélyebben elmerülj az autósport világában egy komplett múzeummal, amely tele van az autókról készült fényképekkel, 3D modellekkel és érdekességekkel.

Az időjárás is nagyobb szerepet kap a versenyeken, valós időben változik majd a versenyek során, ami nyilvánvalóan hatással lesz az autók vezetésére. Ha szereted az autókat általában, valamint a vezetést, az új fotó mód lehetővé teszi, hogy a lehető leglátványosabb célba éréssel készítsd el a legjobb felvételeket.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu