A Bungie felveszi a Riot animációs igazgatóját a Destiny transzmediális bővítéshez

A Bungie felveszi Derick Tsai-t a Destiny transzmediális bővítéshez. A hét elején pedig a Sony 3,6 milliárd dollárért felvásárolta a Bungie-t. Tsai több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik a játékiparban. 

 

Amint azt a Destiny Bulletin a Twitteren megosztotta, Tsai korábban a Riot Games League of Legends animációs rövidfilmjeinek rendezője volt.

A Bungie részeként a Destiny IP-t fogja adaptálni különböző „új médiumokban, beleértve a filmet, a TV-t, az animációt, a könyveket, a képregényeket és az audio formátumokat” – szerepel Linkedin profiljában.

Mielőtt 2020-ban csatlakozott a Riothoz, Tsai több mint 15 éves tapasztalatot szerzett a játékiparban.

A GamesIndustry.biz-nek a Sony vezetője, Jim Ryan mellett a Bungie vezérigazgatója, Pete Parsons egy exkluzív interjúban elmondta, hogy a platformtulajdonos lehetőséget kínál a Bungie-nak arra, hogy felgyorsítsa az IP más médiumokba való átvitelére vonatkozó terveit.

Nem tehetünk mást, mint hogy a Sony teljesítményét nézzük, nem csak mint egy nagyszerű platformot, és azt, hogy az egész világon könnyedén a legjobb fejlesztőcsapatok közé tartozik” – mondta. „ A Sony a világ egyik legnagyobb szórakoztatóipari vállalata is. Láttuk ezt a nagyszerű lehetőséget arra, hogy – nem csak a Destiny-t, a Destiny-nél is több dolgon dolgozunk – ezeket a nagyszerű interaktív élményeket építsük, amiben szerintünk jók vagyunk. De azt is, hogy még jobban felfedezzük ezeket a világokat.

Forrás: gamesindustry.biz

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu