Shinji Mikami reméli, hogy a Resident Evil 4 pletykált remake-je a játék sztoriját is javítja majd

Bár a Capcom egyelőre nem nyilatkozott a Resident Evil 4 remake-ről, ez nem akadályozta meg Shinji Mikamit abban, hogy elmondja a véleményét.

 

 

Nem, a Resident Evil 4 remake-jét még nem erősítette meg a Capcom, de Shinji Mikami, az eredeti játék rendezője előállt egy konkrét kívánsággal, amit szívesen látna teljesülni a pletykált felújított változatban. Bármilyen jó fogadtatásban részesült is az eredeti, Mikami szerint van még mit javítani a történeten, amelynek megírására Mikami megemlíti, hogy mindössze három hete volt.

Shinji Mikami mindössze 3 hét alatt írta meg az RE4 történetét

„Nagyszerű lenne, ha a Capcom szuper munkát végezne, javítana a történeten és egy jó terméket adna ki” – mondta Mikami egy interjúban. Mint tudjuk, a Capcom az RE2 és az RE3 remake-jeiben megváltoztatta az eredeti történetet, így ha a RE4 valóban fejlesztés alatt áll, akkor a múlt arra utal, hogy elég sok változtatást láthatunk majd Leon európai kalandjában.

Nemrég egy állítólagos szivárgás jelent meg a remake-ről, ami megerősítené, hogy a sorozat főellensége, Albert Wesker is megjelenik benne. Bár ez a gonosztevő az RE4 eredeti változatában is feltűnt, nem volt meghatározó szerepe, csak néhány jelenetben láthattuk.

Bevallani, hogy a történet megalkotása mindössze 3 hétig tartott, lenyűgöző, hiszen a Resident Evil 4 a mai napig a franchise egyik leghosszabb címe, amely a legkülönbözőbb helyszíneken vezeti végig a játékost, a falvaktól kezdve a kastélyokon át egészen egy szigetig.

Forrás: VG247

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu