A Jump Force rövidesen eltűnik a digitális üzletekből és bezárják a szervereit

Ez a döntés az alapjáték, a DLC-k és a virtuális valuta megvásárlását is érinti minden platformon.

 

A Jump Force minden videojáték- és anime-rajongó álmának tűnt, de ez az illúzió a hivatalos megjelenés után nem sokáig tartott, hogy a játékot ért kritikák miatt összeomoljon. A súlyos csapás ellenére a fejlesztő Spike Chunsoft megpróbálta újraéleszteni a harci játékot egy jó adag tartalommal, de novemberben végül úgy döntöttek, hogy elég volt. Meghatározták a szerverek bezárásának időpontját és figyelmeztettek mindenkit a jövőbeni visszavonásukról a digitális boltokban.

A Bandai Namco szerette volna emlékeztetni a játékosokat a közelgő eseményre, és megismételte, hogy holnap, február 8-án , a Jump Force már nem lesz megvásárolható a digitális változatban. Ez a hír Magyarországon hajnali 2:00 órakor válik valósággá, így néhány óra van hátra, hogy a játéktól búcsút vegyünk.

Mindez érinti az alapjátékot, a DLC-ket és a virtuális valutát PS4-re, Xbox One-ra és PC-re, de a Nintendo Switch Deluxe Edition is ugyanerre a sorsra jut. A Bandai Namco viszont megismétli, hogy a szerverlezárásra augusztus 25-én kerül sor, és a cím összes online mechanikáját kiiktatja. Ahogyan az sejthető, ezek az új funkciók nem akadályozzák meg a címhez vagy az egyes játékhoz való hozzáférést, így a Jump Force felhasználók a folyamat lezárultával tovább játszhatnak majd.

A Spike Chunsoft munkája tehát nem sikerült olyan jól, mint reméltük. Annak ellenére, hogy nagy potenciál és rengeteg anime karakter volt benne, akikkel játszhattunk, a tesztjében leírtuk, hogy végül messze nem lett az a „nélkülözhetetlen harci élmény” minden manga és anime rajongó számára.

 

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu