Nintendo Switch-re tart a Batman Arkham Collection?

A Rocksteady Studios három játéka talán a nagy N kifejezetten népszerűnek nevezhető hybrid platformján, a Nintendo Switch-en is felbukkanhat.

 

Nem szégyen beismerni: a Nintendo Switch nagyon komoly értékesítésekkel rendelkezik: már hivatalosan is több mint 100 milliót adott el belőle a japán cég, holott még van egy hónap, mire „a kapcsoló” öt éves lesz. Szóval a platform köszöni szépen, jól van, holott teljesítménye korlátozott a PlayStation 4/Xbox One pároshoz képest is, pláne a PlayStation 5/Xbox Series duóval összevetve…

A Batman Arkham Collectiont érdemes lenne kifejteni. Ez PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re 2018-ban jött ki, és a Rocksteady három játékát, a Batman: Arkham Asylumot, a Batman: Arkham City-t, illetve a Batman: Arkham Knightot tartalmazza (azaz a gyűjtemény nem teljes: a WB Montreal által létrehozott Batman: Arkham Origins kimaradt). Ez a trió jöhet hamarosan a Nintendo Switch-re, ha hihetünk egy francia forgalmazónak, a WTT-nek (akik azóta levették a listázást, de a kép megörökítette…). Ők korábban a hivatalos bejelentés előtt listázták a The Witcher 3: Wild Hunt Switch-portját, így lehet ráció a Denevérember Nintendo-kitérőjében.

A Batman: Arkham-sorozat nem nagyon jutott a Nintendo közelébe. A három játékból mindössze egy jelent meg a csúfosat bukó Nintendo Wii U-n, szóval a másik két cím esetében új portmunkáról lenne szó. A 2009-es Batman: Arkham Asylum és a 2011-es Batman: Arkham City esetében nem olyan nehéz a Switch-re átültetni a játékokat (hiszen azok eredetileg PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra készültek, ha a konzolokat vizsgáljuk), ám a 2015-ös Batman: Arkham Knight már nagyobb kihívás lehet, hiszen az már PlayStation 4-re és Xbox One-ra készült.

A WTT szerint a Warner 60 eurót fog elkérni a trilógiáért, de a megjelenési dátum biztosan csak egy ideiglenes, placeholder listázás, ugyanis augusztus 31-e nem tűnik logikusnak, hiszen az szerdára esik, és általában a hónapok utolsó napja gyakran szokott placeholder időpont lenni. Ezért inkább gondolkodjunk úgy, hogy augusztusban jöhet a Batman: Arkham Collection a Nintendo Switch-re.

Ez persze még nem hivatalos.

Forrás: VGC

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu