Íme húsz percnyi pörgős RPG-akció gameplay a Lost Arkból! [VIDEO]

Habár a Lost Ark (nyugati) megjelenésig már csak napok vannak hátra, néhány szerencsés játékos már ma kipróbálhatja az Amazon videójátékát.

 

 

A régóta várt Lost Ark ázsiai sikere után nyugaton is készül a landolásra, ahol az akció-szerepjáték alig néhány nap múlva ingyenesen jelenik meg, bár néhány játékosnak a Founder’s Pack birtokában már ma lehetősége lesz belépni a játék fantáziavilágába. Mi a különleges ebben a címben? Miért beszélnek róla ennyit? A megjelenés előestéjén a fejlesztők egy közel 20 perces, terjedelmes gameplay videót tettek közzé, amelyben részletesen bemutatják, hogy mire számíthatunk ettől a PC-s videójátéktól.

A „Director’s Trailer” igazán alapos betekintést enged a játékba

A Steamen már előre letölthető, közel 70 GB-os adatmennyiséggel rendelkező Lost Ark egy akció-RPG, melyben különböző hősök bőrébe bújva, sajátos képességekkel és harci felszereléssel rendelkező szörnyek számtalan hordája ellen szállhatunk szembe. Akár egyedül, akár más játékosokkal együtt kell megküzdenünk számos ellenséggel a legkülönfélébb forgatókönyvek szerint, miközben egy gigantikus világtérképen utazunk, amely még járművek, például egy hajó használatát is megköveteli.

Ez a friss játékmenet-videó más részletekre is kitér, mint például a soundtrack, amely nagyon különböző zenei stílusú témákat tartalmaz majd, vagy bemutat néhány végső boss-csatát, amelyek azt ígérik, hogy megtörik a monotóniát azzal, hogy a megszokottól eltérő kihívások elé állítják a játékosokat.

Minden készen áll a Lost Ark ingyenes megjelenéséhez, az Amazon Games pedig nagyon sokat vár ettől a címtől 2022 első hónapjaira.

Forrás: 3DJuegos

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu