The Wolf Among Us 2: nyakunkon az új, részletes bemutató, amelynek már tudjuk az időpontját is!

Az adás házigazdája Geoff Keighley, a The Game Awards és a Summer Game Fest házigazdája lesz.

 

A The Wolf Among Us 2 egyike azoknak a játékoknak, amelyeket régóta vártak azok, akik annak idején élvezhették az első részt . A Telltale új akció-kalandjátékáról egyelőre alig tudunk valamit, de decemberben megígérték, hogy hamarosan híreket kapunk a blogjukon közzétett bejegyzésükkel, amelyben a The Game Awards 2021-en való távolmaradásukat magyarázták.

Végre elmondhatjuk, hogy a várakozásnak vége. A cég bejelentette a Greetings from Fabletownt, egy direktet erre a hétre, amelyben egy új trailert láthatunk majd, és megerősítette, hogy a The Game Awards-szal való kapcsolatuk nem veszett el. Az adás műsorvezetője Geoff Keighley lesz, aki a díjátadó gála és más események, például a Summer Game Fest házigazdája.

Dátum, időpont és hogyan lehet követni az adást

 

A The Wolf Among Us 2-re már nem kell sokat várni. Az adást holnap, azaz most szerdán, február 9-én, magyar idő szerint 19:00-kor kezdődik. Ha tudni szeretnéd, hogy ez a te területeden melyik időpontnak felel meg, akkor itt hagyjuk neked ezt a linket, hogy magad is ellenőrizhesd. Az adást a The Game Awards YouTube- és Twitch-csatornáin keresztül követhetitek, a linkeket pedig alább hagyjuk nektek:

A The Wolf Among Us 2 játékra még várni kell. Mivel 2019-ben mutatták be, a címnek sem megjelenési ablakot, sem konkrét megjelenési dátumot nem tűztek ki a naptárban, így reméljük, hogy ezzel a direktben megismerhetjük. Eddig csak apró részleteket tudhattunk meg a grafikájával és a forgatókönyvével kapcsolatban, így a közösség szeretne fontosabb hírekben is részt venni.

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu