A No Man’s Sky Nintendo Switchre érkezik: trailer van, felhő-támogatás viszont nem lesz [VIDEO]

A Hello Games hatalmas No Man’s Sky-univerzumát hamarosan a tenyeredben tarthatod majd…

 

 

A No Man’s Sky népszerűsége nem ismer határokat, következésképpen a játék „hatókörének” új platformokkal történő bővítésének még öt évvel a megjelenés után is van értelme. Ennek megfelelően a Hello Games legendás felfedező- és túlélőjátéka Nintendo Switchre készül, ahogy azt a legutóbbi Direct show során bejelentették.

Az NMS-t valószínűleg nem kell bemutatni: ebben a sandbox játékban egy űrhajó fedélzetén fedezhetjük fel a világűr számtalan bolygóját. Az ajánlat romantikája az univerzum nyílt végű jellegében rejlik, és abban, hogy minden bolygót kedvünk szerint látogathatunk meg. Lehet, hogy anno nem az elképzelhető legjobb módon startolt, de a frissítésekkel sikerült a műfajt a feje tetejére állítani.

A No Man’s Sky valamikor nyáron érkezik Nintendo Switchre

Idegen fajok, NPC-k és félig-meddig saját készítésű világok felfedezése; hajónk jó állapotban tartása és eszközeink bővítése – ez a fajta tevékenység a mindennapok rendje a mamutjátékban, amelynek furcsa módon nem kell igénybe vennie a felhőt ahhoz, hogy a Big N hibrid konzoljára kerüljön. A fejlesztők szerint azonban olyan programozási kihívást jelent, amelyet csak két év alatt sikerül megoldani.

A No Man’s Sky nyáron lesz elérhető Nintendo Switchre, egy még meg nem határozott időpontban. A mellékelt videóban megnézheted, hogyan néz majd ki. Ha nem akarsz addig várni a játékkal, akkor PC-n, PS4-en, PS5-ön, Xbox One-on, Xbox Series X-e, illetve S-en és Xbox Game Pass-on (konzolon és PC-n egyaránt) is megtalálod.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu