Bejelentették a harmadik Sonic the Hedgehog filmet és a Paramount+ élőszereplős sorozatát

MOZI HÍREK – Az élőszereplős sorozatban Knuckles lesz a főszereplő és 2023-ban mutatják be, a harmadik Sonic the Hedgehog film megjelenési dátuma még nem ismert.

 

Egy harmadik Sonic the Hedgehog mozifilm és egy élőszereplős Sonic the Hedgehog sorozat a Paramount+ számára van fejlesztés alatt, jelentette be a SEGA és a Paramount.

„Örömmel jelentjük be, hogy a harmadik Sonic mozifilm és az első élőszereplős Sonic-sorozat a Paramount+ számára aktívan fejlesztés alatt áll” – mondta Haruki Satomi, a SEGA Corporation vezérigazgatója egy közleményben. „A Paramounttal figyelemre méltó partnerséget alakítottunk ki, és izgatottan várjuk, hogy tovább bővíthessük velük a Sonic the Hedgehog franchise-t.”

Haruki így folytatta: „2022 jelentős évnek ígérkezik a franchise számára, hiszen a második film idén áprilisban kerül a mozikba, valamint a Sonic Frontiers, a várva várt videojáték cím is megjelenik az ünnepek alatt. A Sonicot már több mint 30 éve szeretik a rajongók szerte a világon, és alig várjuk, hogy még sok éven át emlékezetes pillanatokat és élményeket nyújtsunk számukra.”

Az élőszereplős sorozatban Knuckles is feltűnik majd, aki az április 8-án esedékes Sonic the Hedgehog 2 című filmben debütál, Idris Elba pedig újra eljátssza a szerepét. A premier 2023-ban lesz.

 

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines – including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu