Halo streaming-sorozat: lesz második évad is, de van egy rossz hírünk is!

MOZI HÍREK – A Paramount nemrég bejelentette, hogy a készülő Halo streaming-sorozat második évadját is bekérte, viszont sajnos nem minden téren örülhetnek majd a videójáték rajongói.

 

A készülő Halo tévésorozathoz a Paramount hivatalosan is bekérte a második évadot. A filmstúdió nemrég jelentette be a közelgő egyéves évforduló alkalmából, amióta elindult a streaming szolgáltatás. Az ikonikus Xbox videojáték-sorozat közelgő élőszereplős tévés adaptációját a jelenlegi állás szerint a jövő hónapban mutatják be. A Paramount hivatalos bejelentését a Halo második évadáról alább megnézheted.

A Halo legújabb bejelentése alig két héttel a sorozat hivatalos trailerének megjelenése után érkezett. Mivel az elmúlt hónapok korábbi promóciós anyagainak nagy része főként Master Chief ikonikus sisakjára koncentrált, nem pedig a teljes jelmezére, a legújabb trailer végre sokkal jobban bepillantást enged a rajongóknak abba, ami a következő hónapban várható. A trailerben Cortana sorozatbeli változatából is kapunk egy kis ízelítőt, akit Jen Taylor alakít, aki a videojáték-sorozatból is ismert szinkronszínésznő. Ha még nem tetted volna, alább megnézheted a közelgő Halo TV-sorozat hivatalos trailerét.

 

Minden, amit eddig a Halo-ról tudunk

 

Miközben a Halo-univerzum tovább bővül, sajnos megerősítést nyert, hogy a tévésorozat idővonala nem lesz kanonikus a videojátékokkal. A Twitteren (a Halopedia segítségével) közzétett videóban Kiki Wolfkill executive producer szerint a döntés mindkét univerzum számára előnyös lehet. „Halo Silver Timeline-ként hivatkozunk erre, hogy megkülönböztessük az alapvető kánontól” – mondta Wolfkill. „Ez a döntés mind a videójátékos, „core” kánon, mind a televíziós történet védelmében született, és ez alatt azt értem, hogy lehetőséget adunk magunknak arra, hogy mindkettőt fejlesszük, és hogy mindkettő olyan legyen, amilyennek lennie kell a médiumoknak, anélkül, hogy összeütköznének egymással.”

A Halo egy készülő amerikai élőszereplős háborús sci-fi televíziós sorozat, amely az azonos nevű videojáték-franchise alapján készül. A sorozat jelenlegi szinopszisából kiderül, hogy a sorozat „egy 26. századi epikus konfliktust követ majd nyomon az emberiség és a Szövetség néven ismert idegen fenyegetés között. A Halo alaposan kidolgozott személyes történeteket fog szövögetni akcióval, kalandokkal és egy gazdagon elképzelt jövőképpel” – olvashatjuk a Paramount sajtóanyagában.

A Halo sorozat főszereplői Pablo Schreiber lesz, mint John-117 Master Chief altiszt, Natascha McElhone, mint dr. Catherine Halsey (az ENSZ BT tudósa és a Spartan-II projekt megalkotója), Yerin Ha mint Kwan Ha, Charlie Murphy mint Makee, Shabana Azmi mint Margaret Parangosky admirális (az ONI igazgatója), Bokeem Woodbine mint Soren-066, Olive Gray mint Miranda Keyes, Kate Kennedy mint Kai-125, Natasha Culzac mint Riz-028, Bentley Kalu mint Vannal-134, Danny Sapani mint Jacob Keyes kapitány, és Jen Taylor mint Cortana (mesterséges intelligencia AI konstrukció).

A Halo március 24-én lesz elérhető a Paramount+-on. A készülő tévésorozat összesen 9 epizódból áll majd, nagyjából 50-60 perces játékidővel. A Halo költségvetését jelenleg 200 millió dollárra becsülik, az epizódokat Otto Bathurst, Jonathan Liebesman, M.J. Bassett, Roel Reine és Jet Wilkinson rendezi. Bár a Halo második évadának bejelentése még nagyon friss, jelenleg nincsenek más, a legújabb évaddal kapcsolatos részletek.

Forrás: Movieweb

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines – including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu