Újabb ex-Lionhead-fejlesztő szerződtetésével erősít tovább a Fable

Amie Loake a Playground Gameshez csatlakozik, miután részt vett a Fable Anniversary és a soha be nem fejezett Legends munkálataiban.

 

 

Az Xbox Game Studios több videójátékot is tervez: egyik érdekesebb, mint a másik, de talán a Fable-sorozat visszatérése, amely most a Playground Games kezébe került, egy kicsit nagyobb izgalmat vagy legalábbis nosztalgiát vált ki a platform legidősebb rajongóiból. Ma ugyanis megtudtuk, hogy a csapat legújabb tagja egy veterán a franchise-ban.

Amie Loake-ről van szó, aki miután az elmúlt öt évet a Sumo Digitalnál töltötte, a hétvégén a közösségi médiában jelentette be, hogy senior producerként tér vissza a sorozathoz.

Loake a Fable Legends és a Fable Anniversary különböző szerepköreiben is szerzett már érdemeket, így a felvétele révén a Playground Games egy kicsit jobban megismerheti a Lionhead Studios legendás címeinek alkotóit.

A Sumo Digital és a Lionhead Studios mellett Loake a LinkedIn önéletrajza szerint többek között a Goodgame Studiosnál és a TT Gamesnél is eltöltött némi időt. Néhány hete értesültünk arról, hogy a Sea of Thieves vezető művészét szerződtették, így a rajongók biztosak lehetnek benne, hogy az új játék látványvilága, amely a Playground Games szerint négy éve fejlesztés alatt áll, gondosan kidolgozott lesz.

Egyelőre nem sokat tudunk a Forza Horizon 5-ért felelős csapat kalandjáról, a fogadkozásokon túl, miszerint ez egy könnyedebb RPG lesz, mint a többi, amin a Microsoftnál dolgoznak.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu