PlayStation Plus: ezekkel indíthatjuk a 2022-es tavaszt

A Sony újabb hónapot hagyott maga mögött, így itt az ideje, hogy közölje, hogy a PlayStation Plusért fizető játékosok milyen játékokhoz férhetnek hozzá ingyenesen az előfizetésükért cserébe.

 

De először kezdjük a pletykával. A francia Dealabs mintha idén kicsit csendesebb lett volna, ugyanis innen hallottuk nem egyszer idő előtt, hogy a PlayStation 5-ös és PlayStation 4-es, korlátlan online multiplayerért perkáló játékosok mikkel bővíthetik digitális játékkönyvtárukat az előfizetés extrájaként. Nos, ezúttal a mai nap folyamán bukkant fel a pletyka tőlük, ami eddig mindig beigazolódott, úgyhogy nézzük, hogy mit is írnak…

A poszt kb. így hangzik magyarul: „Helló, vagy jó estét mindenkinek. Eléggé felkeltette az ARK: Survival Evolved és a Sonic Team Racing a figyelmemet, és még mindig meg akarom vásárolni őket, hogy a PlayStation 5-ömön játszhassam őket. Tudom, hogy nem nagyon van pénzem, ezért hezitálok, hogy megvegyem-e ezeket. De eh, ki tudja, talán megvárom a következő hónap elejét…” Ez pedig burkoltan leírja az általában három játékból álló lista kétharmadát. Tehát ARK: Survival Evolved és Sonic Team Racing? Ha igaz, amit a francia site-on olvashatunk, mi a harmadik játék?

Nos, meglepetésünk van: nem három játék vár ránk márciusban, hanem négy: ARK: Survival Evolved (PlayStation 4), Team Sonic Racing (PlayStation 4), Ghostrunner (PlayStation 5; PlayStation 4-re nem!), és a bónuszként kezelt Ghost of Tsushima: Legends (PlayStation 5, PlayStation 4 – ha megvan digitálisan a Ghost of Tsushima: Director’s Cut, akkor nem kapjuk meg). A játékok április 4-éig lesznek a kínálat részei.

Hétfőig viszont még van idő bepótolni a februári kínálatot, így addig is a rendelkezésünkre állhat az EA Sportstól a UFC 4 (PlayStation 4), a Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure (PlayStation 4; PlayStation 5-re nem!), továbbá a Planet Coaster: Console Edition (PlayStation 5; PlayStation 4-re nem!).

Szóval a Dealabs szivárgása már megint igaz volt, igaz, nem teljesen. PS4-esként listázzák az Ark/Sonic párost, de visszamenőleges támogatás révén PS5-ön is lehet játszani.

Forrás: PS Blog

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu