Blasphemous easter egg az Elden Ring-ben? Ez a fegyver úgy tűnik, hogy egy utalást rejt a metroidvaniára

A The Game Kitchen fejlesztő izgatottak lettek, és megosztották a felfedezést a közösségi hálókon

 

Az Elden Ring nemrég jelent meg, és biztosak vagyunk benne, hogy a FromSoftware és Hidetaka Miyazaki munkásságának rajongói keményen dolgoznak a Középföldén való túlélésért. (A teszten már dolgozunk, de mivel a magyar forgalmazótól, a Cenegától, a magyar gamer sajtó zömével ellentétben mi nem kaptunk tesztkódot, így többi gamerrel együtt kezdtük el a kalandokat.) A játék a kritikusok és a fogadtatás szempontjából is sikeres, és ez sok játékos már felfedezte a játék szinte minden szegletét.

A sok elem között, amit a játék rejt, végtelen számú utalást találunk, amelyek miatt kicsit felhúztuk a szemöldökünket, olyan tárgyakkal, mint a hatalmas kardok, amelyek a nagy mangaharcosokra emlékeztetnek, vagy a sisakok, amelyek úgy tűnik, hogy hosszú kék-fehér hajat rejtenek alatta. Mindezek között egy egészen különleges fegyverre is lelhetünk, amely egy nagy sikert aratott, spanyol indie játékban szerepelt.

Enrique Colinet, a The Game Kitchen munkatársa volt az, aki a Twitteren mutatta meg meglepetését, és megosztott egy olyan fegyvert a játékból, amely úgy tűnik, hogy a sevillai stúdió legnépszerűbb alkotása, a Blasphemous előtt tiszteleg. Ez a Blasphemous Blade, amely a nevén túlmenően dizájnja nagyban emlékeztet a Penitent által viselt pengére.

A fejlesztőcég munkatársai azért nem mind értenek egyet abban, hogy ez valóban utalás-e. Maga Enrique Colinet is bevallotta, hogy tisztában van azzal, hogy ez lehet, hogy csak véletlen egybeesés, bár annak eldöntését, hogy ez az-e, aminek látszik, az Elden Ring közösségére bízta.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines – including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu