Az Elden Ring és a karakterszerkesztő legjobb mémjei: vicces kinézetű hősök vagy híres karakterek

A játékosok már kiaknázták a FromSoftware játékbeli karakterkészítőjének lehetőségeit.

 

Az Elden Ring február 25-én érkezett, hatalmas sikert aratva egy elképesztő számokat produkáló Steam-premierrel, messze felülmúlva olyan nagy FromSoftware-címeket, mint a Dark Souls III és a Sekiro: Shadows Die Twice, a népszerű portálokon, a Metacriticen és az Opencriticen a történelem egyik legjobban értékelt játékává emelkedve.

Egyértelmű, hogy a játék fantasztikus fogadtatásban részesült. Mégis, a legtöbb veterán játékos nem felejtette el azt, ami Hidetaka Miyazaki játékaiban már-már hagyomány: kísérletezni a karakteralkotóval és annak különleges eszközeivel, hogy megalkossák a legrémálomszerűbb, vagy legviccesebb szörnyeket, amiket videojátékban valaha láttunk, celebekkel trollkodjanak, vagy híres karaktereket alkossanak újra.

Összegyűjtöttünk néhányat a legérdekesebb, legszörnyűbb vagy legviccesebb karakterek közül, amelyeket találtunk. A közösségi oldalak azonban tele vannak ilyen alkotásokkal, bár mint alább látni fogod, nem mindegyik rossz.

Erősen kezdéssel indítunk, a Tini nindzsa teknőcökből ismert Donatello változatával, aki a csatornából mászott ki, egyenesen a rémálmaidba. Egy más kreálmányával Jaybberwocky nevű gamer is elképesztett minket Thanos sajátos értelmezésével. Nincsenek nála a Végtelenség kövei, de azzal a szúrós tekintetével nincs is szüksége.

Jó néhány mém is akad az alkotások között, de GigaChad mulatságos kreálmányai kétségtelenül diadalmaskodtak a közönség körében. Nagy sikert arattott például Kanye West Elden Ringnek szánt verziója volt. Jelenleg a neten ez az egyik kedvenc mém.

No de ne feledkezzünk meg a rémálomszerű kreálmányokról sem. Ezeke a gamerek direkt ocsmány karaktereket alkottak és büszkék is rá:

De mivel nem akarjuk, hogy ilyen rossz szájízzel hagyjunk benneteket, találtunk olyan alkotásokat is, amelyek más videojátékok, animék, mangák karakterei előtt tisztelegnek, és illenek is ebbe a dark fantasy világba. Ilyen például a Guts és Griffith a Berserkből, talán az egyik olyan karakter, aki a legjobban illik a játék stílusához és a meglepetésekhez, amiket Kentaro Miura munkásságának rajongói számára tartogatnak.

TheMilkMan nevű felhasználó megosztotta Kratos alkotását az első God of War trilógia változatában, kiváló hűséget elérve a Sony Santa Monica saga főhősének újraalkotása terén. Ha szeretnéd lemásolni, a videóban részletes magyarázatot találsz hozzá. Emellett ne feledkezzünk meg Geralt of Rivia tökéletes másolatáról sem Kat Chartreux-tól:

Persze ez csak egy aprócska része annak a „varázslatnak”, amit az Elden Ring karakteralkotójával produkálhatunk. Ha te is azok közé tartozol, akik több órát töltenek a karakterkészítőben, mint a bossok ismételt levágásával, akkor bátorítunk, hogy oszd meg velünk alkotásaidat.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines – including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu