A Babylon’s Fall bukása: mindössze 650 egyidejű játékos a premierjén a Steamen

A Platinum Games új hack and slash játéka a PC-s adatok alapján nem váltott ki érdeklődést.

 

A sok nagy megjelenés közepette az év elején talán nem is hallottál arról, hogy a Babylon’s Fall most jelent meg. A Platinum Games új játéka most csütörtökön, március 3-án került piacra, és amellett, hogy a PlayStation konzolokra ( ahol egy játszható demónak örvendett ), PC-re is eljutott.

A SteamDB, a Steam játékok napi adatait és statisztikáit gyűjtő weboldal szerint a játék megjelenése nagyon rosszul sikerült. A Valve platformján az első napon mindössze 650 egyidejű játékos elérte a csúcsot, ami egy új kiadástól igen szerény szám.

Egyelőre várjuk, hogy megtudjuk, hogyan alakul a cím fogadtatása az elkövetkező napokban és hetekben, az igazság az, hogy a számok megerősítik a rossz előjeleket. Bár az igaz, hogy ez a játék nem hasonlítható össze más közelmúltbeli AAA bestseller kiadásokkal, de hogy az adatokat kontextusba helyezzük, az Elden Ring maga 764 835 egyidejű játékos volt a Steamen.

A Babylon’s Fall PC-re, PS4-re és PS5-re is elérhető, a Platinum Games hack’n’slash játéka, amelyben a Babylon tornyának különböző kihívásait kell leküzdenünk.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines – including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu