Újévi reklámmal kezdi az évet a Babylon’s Fall [VIDEO]

A Square Enix és a PlatinumGames élő szolgáltatásos (live service) játéka, a Babylon’s Fall nemsokára meg is fog jelenni, így sokat nem kell várni rá…

 

A PlatinumGames nevének hallatán rögvest eszünkbe juthat a játékaiknak egyedi harci stílusa. Gondoljunk csak a Bayonettára, aminek harmadik része talán idén meg is fog jelenni a Nintendo Switch-re, hiszen a nagy N finanszírozza Cereza történetét (és hiába kérdeznénk bármit Kamiya Hidekitől, belőle nem fogunk kihúzni semmit; maximum letilt minket Twitteren, ha ott kérdezősködnénk…). Maximum négyen játszhatunk együtt, ugyanis a bábeli torony kihívásait kooperatívan is magunkra ölthetjük az akció-RPG-ben, aminek nem véletlenül volt több fázisú online tesztelési folyamata.

A babilóniak eltűntek, és csak a nagy tornyuk, a Ziggurat maradt meg belőlük emlékként. Vagy akár még az sem, mert egy új birodalom jött el, hogy a romokból is valami hasznot húzzon, ugyanis vannak még ott rejtett kincsek. A többi őrzővel (Sentinel) közösen kell megvédenünk mindent és mindenkit. Ők olyan tesztalanyok, akikbe belekényszerítették a Gideon-koporsót (Gideon Coffin); ez egy olyan ereklye, ami a néhány túlélőnek hatalmas, páratlan erőt biztosít.

Több, eltérő fegyvertípus áll rendelkezésünkre, amik eltérő játékstílust biztosítanak. A fegyvereknek megkülönböztethető képességei és skilljei vannak, és a loadoutunkat úgy módosíthatjuk, hogy maximum egyszerre négy fegyver lehet rajtunk. Így egy gazdag fantasy környezetet fel lehet fedezni, és talán a középkori olajfestmények ihletét is felismerhetjük. A bábeli toronyban való feljutás során a kincseket is megtalálhatjuk, de ehhez kelleni fog a Gideon-koporsó erejének mesterszintű elsajátítása is, hiszen így a valódi potenciálunkat megnyithatjuk, és kellően erősek lehetünk.

A Babylon’s Fall nem lesz elérhető az Xbox platformokon, így az Xbox One és az Xbox Series esetleg később kaphatja meg, ha a játék kellően jól teljesít, bár ki tudja. Az viszont biztos, hogy a megjelenés PlayStation 5-ön, PC-n (Steam), illetve PlayStation 4-en is március 3-án lesz esedékes. Tehát még belefér az NFT-k felé tapogatozó Square Enix március végéig tartó üzleti évébe.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu