Arkham Asylum spinoff-sorozat készülhet HBO Maxra Matt Reeves, a Batman rendezője szerint!

MOZI HÍREK – Matt Reeves azt állítja, hogy egy spinoff sorozatot fejleszt az Arkham Asylum köré, amely különálló lesz a Colin Farrell Pingvin spinoffjától.

 

A Batman „gazembereinek” galériájában szereplő szupergonoszok közül még sokkal többel találkozhatunk a The Batman tervezett spinoff-sorozatában. Jelen állás szerint a várva várt filmet már mindenhol játsszák a mozikban. Elég jól indult, a jó kritikák mellett magas jegyeladásokkal is, a Rotten Tomatoes-on közel tökéletes értékelést kapott debütálásakor.

Bár még mindig várjuk a híreket A denevérember folytatásáról, az HBO Maxnál már készülnek spinoff sorozatok. Az egyik spinoff középpontjában a Gotham-i rendőrséggel dolgozó rendőrök állnak majd, míg egy másik Colin Farrell Pingvinjét és annak Gotham City bűnözői alvilágának csúcsára való felemelkedését járja körül. A jelek szerint egy harmadik sorozat is fejlesztés alatt áll a streamernél.

A Toronto Sun-nak adott interjújában A Batman rendezője kitért a tervezett spinoffra. Megemlítette Farrell Pingvin-sorozatát, amelyről korábban már beszámoltunk. A rendező azt is elárulta, hogy egy másik spinoff is készül az HBO Maxnél, amely az Arkham Asylumra, a maximálisan őrzött börtönre fog koncentrálni, ahol Gotham legveszélyesebb bűnözőit tartják zár alatt. Ahogy Reeves kifejtette:

„Csináljuk ezt a Pingvin-sorozatot, és az egyik nagyszerű dolog ebben Colin Farrell – olyan, amilyennek még sosem láttad. Annyira hihetetlen – ő tényleg egy igazi színész. Útközben arra gondoltunk, hogy talán megcsinálhatnánk (a karakterét) sorozatban. Beszéltem az HBO Maxszel, megmutattam nekik Colint a filmben, és beszéltem velük arról, hogy mi lehetne ebből, és azt mondták: „Csináljuk meg.” Szóval megcsináljuk, és egy másik sorozatot is készítünk, ami az Arkhamhez (Asylum) kapcsolódik. Beszélgetünk és gondolkodunk a következő filmről, de hogy őszinte legyek, jelenleg azt szeretném, ha a közönség ráhangolódna erre a filmre. És tényleg hiszem, hogy így lesz, mert szerintem Rob hihetetlenül jó Batman.”

Az ikonikus helyszínt az Arkham Asylum című videojáték tette népszerűvé, amelyben Batman helyreállítja a rendet a létesítményben, miután Joker kiszabadul a fogságból, miközben sok más szupergonosz szabadon szaladgál a területen. Ezt követték az Arkham City és az Arkham Knight című sikerjátékok. Sok rajongó már régóta szerette volna, ha Arkham élőszereplős környezetben, egy Batman-filmben vagy -sorozatban a képernyőn is megismerhetővé válik.

Matt Reeves szerint minden érintett megvárja a The Batman fogadtatását, mielőtt továbblépne egy újabb filmmel. Feltételezhetjük, hogy ez nagy valószínűséggel meg fog történni, ha a kritikák jól teljesítenek és a jegyeladások magasra kúsznak. De egyelőre a Warner Bros. még nem jelentette be, hogy The Batman 2. hivatalosan is elindul.

A The Batmant Matt Reeves rendezi, a forgatókönyvet pedig Reeves és Peter Craig közösen írta. A film főszereplői Robert Pattinson, Zoe Kravitz, Paul Dano, Colin Farrell, John Turturro, Andy Serkis és Jeffrey Wright. A film egy önálló univerzumban játszódik, körülbelül két évvel azután, hogy Batman először kezdett óriásdenevérnek öltözve harcolni a bűnözés ellen.

Forrás: Movieweb

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines – including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu