Bemutatkozik a Square Enix új fantasy RPG-je, a The DioField Chronicle: íme a trailer és a részletek! [VIDEO]

A Square Enix friss, State of Play-en leleplezett játéka 2022-ben jelenik meg PC-re és konzolokra.

 

 

Taktikai RPG rajongó vagy? A Square Enix most mutatta be új szerepjátékát PC-re és konzolokra, amely a gondosan kidolgozott grafikájával tűnik ki. A játék a The DioField Chronicle névre hallgat, és a japán stúdió „veteránokból álló csapata” fejleszti.

„Ahogy a név is jelzi” – számol be a Square Enix – „a harcok valós időben zajlanak, és bármikor megállíthatod az akciót, hogy parancsokat adj és felmérd a csatateret.” Az ellenségek persze nem fognak megállni, ugyanolyan készséggel rontanak ránk.

A zenét a Trónok Harca és a Westworld zeneszerzője szerezte

„Ez azt jelenti, hogy gondosan fel kell mérned a harctéri körülményeket, határozottnak kell lenned a parancsaiddal, és bölcsen kell használnod a sokféle képességet, osztályt és felszerelést, hogy fölénybe kerülj” a harcban. A DioField Chronicle-t a Square Enix és a Lancarse Ltd. fejleszti, egy olyan veteránokból álló stúdió, akik olyan neves franchise-okon dolgoztak, mint a Final Fantasy és a Fire Emblem.

 

 

 

 

A karaktertervezésért például Taiki felel, aki a Lord of Vermillion III és IV munkáiról ismert, míg az illusztrációkat Isamu Kamikokuryo művész készítette, aki a Final Fantasy XII-n és FF XIII-on dolgozott. A színpadi designt viszont Yuu Ohshima készítette, aki a Fire Emblem Awakeningen dolgozott. A játék zenéjét is a neves zeneszerző, Ramin Djawadi jegyzi, aki a Trónok Harca és a Westworld HBO-sorozatok zenéjét szerezte.

Ami a történetet illeti, a The DioField Chronicle egy új fantasy univerzumba repít minket, ahol több ország háborúba keveredett a jáde miatt, ami egy értékes ásvány, amelyet a mágia, a varázslás alapanyagaként használnak. Ebben a háborús környezetben a játékosok egy elit zsoldoscsoport irányítását veszik át.

A Square Enix arra is kihasználta a State of Play-t, hogy bemutassa a Forspoken és egy új Valkyrie-profil újdonságait.

Forrás: PlayStation.blog

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu