Az Overwatch 2 hamarosan zárt bétát kap PC-n; a fejlesztők jobb kommunikációt ígérnek [VIDEO]

A Blizzard azt is ígéri, hogy gyakori frissítéseket ad ki az Overwatch 2-höz, mindenféle tartalommal.

 

 

A sok hallgatás és a közösség nagy részét elszomorító késés után a játékosok már nagyon vártak minden új információra az Overwatch 2 kapcsán. Szerencsére a Blizzard most részleteket közölt a hős-lövöldözős játék fejlesztését illetően, és úgy tűnik, hogy a játék egyre jobban halad, hiszen bejelentették, hogy az első zárt bétával a PvP-rendszert is tesztelni fogják.

A Blizzard áprilisban zárt bétát tart a PC-s játékosokkal világszerte

Az Overwatch 2 első tesztje kizárólag a Blizzard munkatársai és a profi játékosok számára lesz fenntartva, amelyre még ezen a héten sor kerül. Azonban a teljes közösség számára is tartogat kellemes meglepetést: részt vehetünk majd egy zárt bétatesztben, amelyre áprilisban kerül sor. A cég ezt a hírt a legújabb Overwatch 2 videóban dobta be, amelyben a játék igazgatója, Aaron Keller ad tájékoztatást a cím fejlesztéséről.

A zárt béta pontos dátumát még nem határozták meg, úgyhogy figyeljük a Blizzard frissítéseit. Ha szeretnél részt venni a tesztekben PC-n keresztül, akkor vedd figyelembe, hogy a cég már létrehozott egy weboldalt, ahol regisztrálhatsz. Emellett ígérik, hogy az év folyamán további bétákat tartanak majd, mindegyikben kiadatlan tartalmakkal, és ezentúl a kommunikáció is gördülékenyebb lesz.

Ezzel a Blizzard beváltotta a nemrég tett ígéretét, és jó okot adott arra, hogy figyelemmel kísérjük az Overwatch 2 újdonságait. Elvégre a játék fejlesztése körül nem volt hiány aggályokból, hiszen az Activision Blizzardnál kialakult helyzet az Overwatch vezető producerének távozásához vezetett.

Forrás: Blizzard

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu