Flintlock: Új open-world RPG az Ashen készítőitől [VIDEO]

Az A44 Games új játéka, a Flintlock PC-re, PlayStationre és Xboxra is meg fog jelenni, valamint debütál a Game Passon is.

 

 

Az A44 Games korábban az Ashen-nel robban be a köztudatba, az Annapurna Interactive-tól.  Ezt az akciódús RPG-t a kooperatív mód tette nagyon élvezetessé és kalandos élménnyé. Egy ideje nem hallottunk róluk, azonban a fejlesztőstúdió végre bemutatta új játékát, a Flintlock: The Siege of Dawn című játékát, amely 2022-ben kerül kiadásra.

Új trailerrel jelentkezett a Kepler Interactive és az új játék fejlesztőcsapata, amely az új RPG világába enged betekintést.

A játék hivatalos leírását a stúdió honlapján olvashatjuk:

„Lépj be az utolsó emberi erődítménybe ebben az open-world akció-RPG kalandban. A harcod most kezdődik,”

A játék PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox X Series X/S-re jelenik meg valamikor ebben az évben. A történet során Nor Vanek, a koalíciós hadsereg harcosa és Enki, egy különös, mágikus erőkkel rendelkező lény lesz a főhősünk, akiket végigkísérhetünk kalandjaik során és az istenek elleni bosszú véghezvitele alatt.

A stúdió honlapján mást is olvashatunk a játékról:

„A túlvilág kapuja megnyílt, lehetővé téve az Öregisten élőhalott seregének menekülést. Az emberek a kihalás szélén állnak; itt az ideje, hogy a koalíciós sereg visszafoglalja a világot. Vegyetek bosszút, használjátok a puskaport és a mágiát az emberiség utolsó ostromában az ellenséges hadak ellen”.

A Flintlock jövőbeli cross-platform megjelenésének másik fontos eleme, hogy a játék Game Pass-on való megjelenését már az első nap megerősítették, így a Microsoft e szolgáltatásának előfizetői a katalógusból is kipróbálhatják majd a játékot, amint az piacra kerül.

Forrás: IGN

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu