A PlayStation a Hogwarts Legacy-nak szenteli az eheti State of Play-eseményét!

A Warner Bros. korábban nem publikált felvételeket ígér a várva várt Hogwarts Legacy RPG-ből, valamint kommentárt a készítőktől.

 

 

A Hogwarts Legacy egyike azoknak a játékoknak, amelyek fantasztikus ajánlatának köszönhetően az év egyik legjobban várt játékává váltak. A fejlesztés állásával kapcsolatos pletykák és aggodalmak ellenére a Warner Bros. biztosította a közösséget, hogy a játék megjelenése továbbra is 2022-re van tervezve, most azonban a Harry Potter-rajongók várakozását egy meglepetéssel szeretnék meghálálni.

Egy olyan State of Play-re kerül sor, amelyet teljes egészében a Hogwarts Legacy-nak szentelnek

Ahogy azt a PlayStation Twitter fiókja megosztotta, úgy tűnik, március 17-én, brit idő szerint 22:00-kor a YouTube-on és a Twitch-en keresztül többet megtudhatunk erről a varázslatos játékról. A 20 percig tartó eseményen a japán cég ígérete szerint az Avalanche címének néhány fontosabb aspektusát tekintjük át.

A PlayStation azonban még magasabbra szeretné emelni az elvárásokat, ezért már most megosztott néhányat a csütörtökön látható tartalmak közül: bővített játékmenetet PS5-ön, az Avalanche Software tagjainak kommentárját és még sok mást. Ilyenformán egy varázslókkal és varázslatokkal teli estének nézhetünk elébe még ezen a héten.

Természetesen a Harry Potter-rajongóknak (és általában a fantasy kedvelőinek) van okuk izgatottan várni a játékot. A Warner Bros. már most figyelmeztetett, hogy a játékban nem a franchise legikonikusabb helyszínei fognak szerepelni, de állításuk szerint a végeredmény megéri majd a várakozást. Eközben néhány nappal ezelőtt jelentették, hogy a blockbuster Harry Potter: Magic Awakened nyugaton is megjelenik.

Forrás: PlayStation.blog

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu