Vadnyugati akció boszorkányokkal és démonokkal: ezt ígéri a Hard West 2 [VIDEO]

XCOM-stílusú lövöldözések a törvényen kívüliek vegyes csapatával a Hard West 2 címen érkező PC-exkluzív játékban.

 

 

A Hard West taktikai akciója visszatért; a lövöldözések ismét egy sötét vadnyugaton zajlanak, ahol az éjszaka teremtményei szabadon kószálnak. Több mint öt évvel az eredeti játék megjelenése után az Ice Code Games bejelentette a Hard West 2-t, egy új, fordulóalapú akció/stratégia/szerepjátékot, amely a tervek szerint 2022-ben jelenik meg PC-re.

PC-s megjelenés 2022-ben, zárt béta hamarosan

 

 

 

 

„A vadnyugati mesék összekeverednek a baljós okkultizmussal egy kegyetlen, golyókkal és démonokkal teli országban” – olvasható a játék hivatalos leírásában, amely már most megerősítette, hogy hamarosan zárt béta is érkezik, amelyre már lehet jelentkezni. A történet? Törvényen kívüli Gin Carter szerepében elindulsz, hogy véghez vidd a végső rablást a Ghost Train-en, egy szövetségi arannyal megrakott vonaton. Hamarosan azonban kiderül, hogy a vonat jó okkal kapta a nevét…

„Így kezdődik a harc a túlélésért a bátor Nyugat feltérképezetlen pusztaságain, amelyet a golyók, a mágia és a mindenáron való személyes megváltás keresése hajt” – folytatódik a Hard West 2 hivatalos szinopszisa. „A helyes döntés hűségpontokat és új képességeket ad leghűségesebb társaidnak, de ha rosszul döntesz, az ügy iránti elkötelezettségük elszállhat.”

 

Egy XCOM-szerű játék, de a vadnyugaton

 

A Hard West 2 izgalmas, fordulóalapú tűzharcokat kínál „dinamikus és folyamatosan változó forgatókönyvekben”, amelyek arra kényszerítenek, hogy alaposan átgondold minden lépésedet. Mindezt a legjobb westernekre jellemző akciójelenetekkel fűszerezve, köztük lovas üldözésekkel vagy vonatpárbajokkal.

 

 

 

 

Társaink különleges képességein túl az Ice Code Games új játékában olyan akciókkal is számolnunk kell, mint a Bravata, amellyel akciópontokat nyerhetünk vissza, és bárkit pillanatok alatt elintézhetünk. „Láncoljuk stílusosan a gyilkosságokat, hogy meghosszabbítsuk a sorozatunkat, és legendás fegyverforgatóvá váljunk” – mondják a Hard West 2 szerzői.

Emellett széles körű testreszabási lehetőségeket ígérnek egy pókerpaklival, amely lehetővé teszi, hogy társainkat mindenféle fegyverrel, robbanóanyaggal és mágikus amulettel szereljük fel. Bár a játék további részletei még váratnak magukra, az első trailer és screenshotok már megjelentek.

Forrás: Hardwestgame.com

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu