Lehetséges, hogy kiszivárgott a Star Wars: Andor premierdátuma?!

MOZI HÍREK – A közelgő Rogue One előzménysorozat, az Andor várhatóan valamikor idén nyáron debütál a Ms. Marvel után.

 

 

Több Marvel- és Star Wars-projekt premierjét már megerősítették idén, a Star Wars: Andor, a Rogue One (vagyis Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet, ahogyan idehaza bemutatták) előzménysorozata azonban még mindig nem kapott hivatalosan megjelenési dátumot. A következő kapcsolódó produkció, amelynek premierje a Disney+-on lesz, a várva várt Obi-Wan Kenobi-sorozat, amely végül május 25-én érkezik. Most, hogy kiderült, a Ms. Marvel premierje idén júniusban lesz, több mint valószínű, hogy az Andor premierjére valamikor a Kenobi és a The Mandalorian harmadik évada között kerül sor.

A Bespin Bulletin friss jelentése szerint a széria premierje valamikor augusztus folyamán lesz a Disney+-on.

Egyesek úgy vélik, hogy a közelgő előzménysorozat premierje még korábban, esetleg július második felére esik majd. Abból, amit a rajongók eddig láttak a Disney+-on mostanában megjelenő Marvel- és Star Wars-projektek esetében, az derült ki, hogy a heti epizódok premierje sosem fedi egymást. „A Ms. Marvel” június 8-án indul. Az Andor lesz a következő Disney+ sorozat a Ms. Marvel után. Mindig is augusztusról hallottam, és nem lepődnék meg, ha még mindig ott lenne, még akkor sem, ha a Ms. Marvel valamivel korábban érkezik, mint ahogy azt a Disney korábban említette.”

A Star Wars: Andort Tony Gilroy készít. A sorozat a 2016-ban bemutatott Rogue One előzményeként szolgál majd. A cselekmény Cassian Andor karakterét követi majd, és öt évvel az eredeti film eseményei előtt játszódik. Diego Luna újra eljátssza a Zsivány Egyesben alakított karakterét, de az előzménysorozat executive producere is lesz. Stellan Skarsgård, Adria Arjona, Fiona Shaw, Denise Gough, Kyle Soller és Genevieve O’Reilly szintén szerepelnek majd a készülő produkcióban.

Bár a sorozat pontos megjelenési dátumát egyelőre nem erősítették meg, a sorozatról kiderült, hogy valamikor idén debütál. Eredetileg 2021-ben tervezték bemutatni, mielőtt a COVID-19 járvány miatt elhalasztották volna a gyártást. Az első évad összesen 12 epizódból fog állni, és kizárólag a Disney+-on tekinthetjük majd meg. Ugyanakkor jó hír, hogy már a sorozat premierje előtt leszerződtek a második évad elkészítésére.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu