Star Wars Andor: már most bekérte a Disney a 2. évadot, a sorozat premierje előtt

MOZI HÍREK – A Disney+ készülő sorozatának egyik sztárja nemrég kijelentette, hogy a Star Wars Andornak lesz második évada is.

 

A készülő Disney+ sorozat egyik sztárja nemrég megerősítette, hogy a Star Wars Andornak lesz második évada. Miközben a Star Wars-rajongók az idén májusban érkező Obi-Wan Kenobi-sorozat érkezésére várnak, a soron következő sorozat a Star Wars Andor lesz. Tony Gilroy előzménysorozatában, a Zsivány Egyesből ismert Diego Luna fog visszatérni a lázadó kém, Cassian Andor szerepében. A készülő sorozat már jó ideje készül, több csúszás miatt is. A svéd Dagens Nyheter című újságnak adott nemrégiben adott interjújában Stellan Skarsgard színész elárulta maga, hogy az Andort már megújította a Disney+ a második évaddal.

„Júliusban kezdjük a Dűne 2-t. Aztán ősszel jön az Andor című Star Wars-sorozat második évada. Nem tudom, hogy mikor kezdik el sugározni. Eltart egy ideig, hogy ne teljen túl sok idő az első és a második évad között”.

Bár Skarsgard megerősítette, hogy az Andor-t már megújították a második évadra, azt még mindig nem tudja, hogy mikor debütál a sorozat első évada. Most, hogy megerősítették, hogy a Star Wars Andor második évadának forgatása idén ősszel kezdődik, a rajongók valamikor 2023-ban számíthatnak a 2. évad premierjére. Skarsgard nem csak azt erősítette meg, hogy az Andornak több évada lesz, de azt is elárulta, hogy a Dűne: A második rész forgatása idén júliusban kezdődik. Még 2021 szeptemberében Skarsgard azt is megerősítette, hogy Forest Whitaker által alakított Saw Gerrera visszatér a készülő sorozatban.

A Star Wars: Andor egy készülő amerikai televíziós sorozat, amelyet Tony Gilroy készített. A sorozat a 2016-ban bemutatott Rogue One előzménysorozata lesz. A Star Wars: Andor Cassian Andor karakterét fogja követni, és öt évvel az eredeti film eseményei előtt fog játszódni. Diego Luna ugyan újra eljátssza a Rogue One karakterét, de az előzménysorozat executive producere is lesz. Stellan Skarsgård, Adria Arjona, Fiona Shaw, Denise Gough, Kyle Soller és Genevieve O’Reilly szintén szerepelni fognak a készülő sorozatban.

A Lucasfilm eredetileg még 2018 novemberében jelentette be az új Star Wars-sorozatot, amelynek középpontjában Andor áll majd. Diego Lunát már akkor leigazolták, a showrunner szerepére pedig Stephen Schiffet szerződtették. Stephen Schifft aztán később a Rogue One társszerzője, Tony Gilroy váltotta fel alkotóként és showrunnerként 2020 áprilisában. A Star Wars: Andor forgatása 2020 novemberének végén kezdődött, Tony Gilroy a COVID-19 járvány miatt nem tudott a tervek szerint rendezni. A forgatásokat főként a londoni Pinewood stúdióban, valamint Anglia és Skócia különböző pontjain forgatták.

Bár hivatalos megjelenési dátum egyelőre még nincs, a Star Wars: Andor várhatóan valamikor 2022 végén debütál. A sorozat eredetileg 2021-ben debütált volna, mielőtt a COVID-19 járvány miatt elhalasztották volna a gyártást. Az első évad összesen 12 epizódból áll majd, és a Disney+-on lesz a premierje. Várhatóan néhány „ismerős arc” is feltűnik majd, te kiket remélsz visszatérni a Star Wars: Andorban?

Forrás: Movieweb

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu