George R.R. Martin megerősítette, hogy az Elden Ring új rajongói elmélete nem igaz!

Az eredeti regények szerzője tagadja, hogy egyes Elden Ring karakterek monogramja egy easter egg jellegű utalás lenne a nevére.

 

 

Az Elden Ring hivatalos bejelentése óta mindenki a projektre figyel, amelyben a FromSoftware együttműködik George R.R. Martinnal, aki világszerte ismert többek között arról, hogy ő a Trónok harca alapjául szolgáló regények szerzője. Azonban Martin szerepe a játék készítésében nem sokkal terjedt túl a világkoncepción, de a karakternevekkel kapcsolatos elmélet arra utalt, hogy ennél több köze volt a játékhoz.

Ez az elmélet abból indul ki, hogy a játék történetében szereplő négy főszereplő kezdőbetűi megegyeznek George R. R. Martinéval, de Martin ezt a személyes blogján közzétett bejegyzésében gyorsan cáfolta. „Az interneten mindenfelé keringenek rólam furcsa történetek, miszerint elrejtettem a monogramomat az Elden Ringben, mert néhány karakter neve R, G vagy M betűvel kezdődik, amire én így válaszolok: Hogyan? Tényleg? Ez nekem újdonság” – mondja Martin. Hozzátette, hogy 1971 óta ír történeteket, és valószínűleg minden szándék nélkül nevezett el karaktereket ezekkel a betűkkel.

„Nehéz neveket kitalálni” – folytatja. „Különösen, mivel A Jég és tűz dala című regényben olyan sokan szerepelnek, szeretek olyan neveket adni a családtagoknak és közeli rokonoknak, amelyekben van valami közös. De miért kellene elrejtenem a nevemet a játékon belül? A nevem benne van a játékban, mint az egyik alkotó. Az Elden Ring elég izgalmas, nem kell kitalálni dolgokat”.

George R. R. Martin így is részt vett az Elden Ring megszületésében, részletezte, hogy segített a fejlesztőcsapatnak megalkotni a háttértörténetet és a cselekményt. A FromSoftware japán alkotója, Hidetaka Miyazaki később még tovább ment, és azt mondta, hogy Martin története már a fejlesztés korai szakaszáig visszavezethető és több réteg mélységet ad a narratívának.

Forrás: Screen Rant

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu