Csak az Epic Games Store-ban lehet majd megvenni a The Witcher 4-et pc-re? A CD Projekt RED válaszolt

Az új Witcher-játékot a lengyel CD Projekt RED stúdió fejleszti Unreal Engine 5-tel.

 

 

Ez a hét híre: a The Witcher 4 már hivatalosan is készülőben van, a projektet már fejleszti a CD Projekt RED csapata. A lengyel stúdió tegnapi bejelentésében a legszembetűnőbb az Unreal Engine 5-re való váltás és az Epic Games-szel való partnerség volt, ezek a részletek felkeltették a gamerek kíváncsiságát.

Bár az új technológia gondolata szimpatikusan hangzik, különösen a CD Projekt korábbi játékainak grafikai és teljesítménybeli problémáit figyelembe véve, az Epic elmúlt évekbeli hozzáállása kérdéseket vet fel azzal kapcsolatban, hogy az új játék kizárólag az Epic Games Store-ban lesz-e elérhető PC-re.

A játék mögött álló csapat gyorsan tisztázta a kérdéses pontot; a franchise hivatalos Twitter-fiókján közzétett válaszukban elmondták, semmilyen olyan terv nincs, miszerint a játék exkluzív lenne valamelyik áruházban. Ez megnyugtató azok számára, akik nem szeretének elköteleződni egy áruház mellett sem, bár azt továbbra se tudni, hogy a fejlesztő cég saját áruházába is bekerül-e majd a játék.

Mivel a fejlesztés viszonylag friss hír, valószínűleg sokat kell még várnunk, amíg új részletek kerülnek felszínre a Geralt of Rivia-regényeken alapuló univerzum új részéről. A CD Projekt RED elmondta, hogy a Cyberpunk 2077-ről sem feledkeznek meg, és úgy tűnik, hogy új tartalmakkal bővítik tovább a Night City élményét is.

Forrás: Screen Rant

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu