A Far Cry 6 nem csak bemutatja Stranger Things-es küldetését, a játék ingyenes is lesz ezen a hétvégén

A Far Cry 6 ezen a hétvégén debütál a Stranger Things-központú új küldetéssel, méghozzá ingyen. A küldetésről nem sokat tudunk még, de lesz benne Demogorgon.

 

 

2021 októberében került világszerte a boltokba a Far Cry 6, a Ubisoft népszerű franchise-ának legújabb része, amely a cég többi játékához hasonlóan új tartalmakkal gazdagítja tovább az játékélményt. Az elmúlt hónapokban a franchise különböző új ellenfelekkel bővült, de ingyenes frissítéseket is kapunk.

Ilyen a most csütörtökön, március 24-én megjelenő frissítés, a Stranger Things-szel együttműködve. A Stranger Things a Netflix egyik legismertebb nemzetközi sorozata, és a rövid teaserben, amellyel bejelentették a partnerséget, egy Demogorgont látunk, amely biztosan megnehezíti majd a dolgunkat. A The Vanishing című küldetésről egyenlőre csak annyit tudunk, hogy ingyenes lesz, minden más kiderül holnap.

Akiknek nincs meg a játék, a következő napokban szintén ingyenesen kipróbálhatják majd. A Ubisoft bejelentette, hogy március 24-27. között lesz egy ingyenes hétvége, amit single-player, illetve co-op módban is játszhatunk. Ez a korlátozott ideig tartó próbaverzió PC-re, PlayStationre és Xboxra lesz elérhető, a Google Stadia-ra nem.

Aki szeretné kihasználni ezeket az ingyenes napokat, az már most előretöltheti a játékot, ami a letöltés méretét tekintve praktikus döntés. A méretet az indokolja, hogy a játék összes tartalma elérhetővé válik a játékosok számára, beleértve a tavalyi megjelenés óta hozzáadott összes küldetést is.

Akit meggyőzött a hatodik rész élménye, az több áruházban és platformon is megszerezheti azt, akár 50%-os kedvezménnyel is most.

Forrás: Game Rant

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu