Call of Duty: Snoop Dogg játszható karakter lesz a második világháborúban

Ez lesz a rapper első megjelenése a Call of Duty új játékaiban.

 

 

A Call of Duty: Vanguard a 2021-es megjelenése után is bővülget új tartalmakkal. A jövőben mind a Vanguard, mind a Warzone rengeteg új tartalmat kap a frissítésekben. Az Activision már bejelentette, hogy a Season 3 áprilisban indul be, a Season 2 késése után.

Az új pályákhoz, fegyverekhez, operátorokhoz és eseményekhez kapcsolódó tartalmak mellett Snoop Dogg bevonása is nagy figyelmet keltett, aki játszható karakterként érkezik a Call of Duty játékokba. Először a COD: Mobile-ban láthatjuk majd őt, de az amerikai rapper csomagja április 19-től a Vanguardban és a Warzone-ban is elérhető lesz.

„D O Double G visszatér a Call of Dutyba, és most már én is benne vagyok a rohadt játékban” – írja a művész a hivatalos blogon. A poszt részletezi, hogy egy exkluzív operátorcsomag része lesz, amelyet megvásárolva tíz új tárgyat, köztük három fegyvert kapunk ajándékba. Emellett alternatív jelmezekkel és kozmetikai tárgyakkal jutalmaznak majd minket, amelyeket Snoop Dogg karakterén is használhatunk.

Nem ez az első alkalom, hogy Snoop Dogg részt vesz videojátékokban. Korábban a Call of Dutyval is együttműködött már és évek óta része a játékvilágnak, népszerűsíti a játékokat, illetve szerepel is némelyikben. Legutóbb azt hallottuk tőle, hogy közvetlenül részt vett a GTA Online zenéjénak készítésében, amely 2021 végén egy Dr Dre kiegészítővel bővült.

Forrás: IGN

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu