Hogwarts Legacy: A készítők egy vicces bugot osztottak meg a rajongókkal Twitteren [VIDEO]

A Harry Potter-univerzum sok rajongója várja a Hogwarts Legacy című nyílt világú RPG megjelenését, amelyet az Avalanche Software fejleszt. A játék valamikor idén fog megjelenni, néhány napja pedig a készítők találtak egy nagyon vicces bugot, amit meg kellett osztaniuk a rajongókkal is.

 

A múlt héten visszatérhettünk a Harry Potter-univerzum varázslatos világába egy nagyjából 15 perces gameplay videóval, amely az Avalanche Software új, nyílt világú akció-RPG-jébe, a Hogwarts Legacy-be nyújtott alapos betekintést. Egy ambiciózus játék van készülőben, amely egy élettel teli Roxfortba kalauzol majd el bennünket és az eddigi gameplayeket és terveket elnézve egy igen részletgzdag világot tár elénk.

Egy ekkora játékban, amelynek még hónapokig tartó fejlesztés van hátra, nem szokatlan, hogy megjelenik néhány hiba, a vicces az, hogy egy hibát maguk a fejlesztők osztottak meg a hivatalos Twitter-fiókjukon, miközben viccelődtek a képernyőn látható abszurd helyzeten, amikor az egyik kentaur a lehető legfurcsább módon „úszott be” a képernyőre.

 

 

„A múlt heti trailer összeállítása közben találkoztunk ezzel a vicces hibával, és meg kellett osztanunk”. magyarázta az Avalanche Software a közösségi médiában, a bugról készült videó mellett. Tekintettel arra, hogy a Roxfortról van szó, néhányan azt hihették, hogy a Wingardium Leviosa varázslat hatását láthatjuk éppen szegény kentauron, bár az indokolatlan rángatózó mozgás nem biztos, hogy a varázsige terészetes hatásának része.

Forrás: Game Rant

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu