Quantum Error: betekintő a történetbe [VIDEO]

A TeamKill Media régóta bejelentett játékról, a Quantum Errorról hosszú ideig nem hallottunk, de a csapat ismét szóba hozta a Quantum Errort.

 

A Quantum Error egy horrorra építő belső nézetes lövöldözős játék lesz, aminek legújabb videóját „a csapatgyilkoló média” PlayStation 5-ön rögzítette, és nem egy elavult technológiával. Itt nem a konzolra gondolunk (az még viszonylag frissnek nevezhető), hanem az engine-re, ugyanis Unreal Engine 5-öt használnak a játékhoz, ami azért kérdéses lesz, hogy miképp fogják majd ezt a régebbi hardveren működésre bírni…

A TeamKill Media jellemzése szerint a Quantum Error fő helyszíne a kaliforniai partoktól kb. ötven kilométerre lesz a Monad Kvantumkutatóban. Ezt egy ismeretlen lény megtámadta, aminek következtében a komplexum lángokban áll, és nincs messze a teljes lezárás sem. Segélyhíváshoz folyamodnak, amit aztán a kaliforniai San Franciscóban a Garboa tűzoltóság be is vállal. Sturgis parancsnok, a felettesünk pedig szépen ki is küldi karakterünket (Jacob Thomas kapitányt) Shane Costával, partnerünkkel, illetve alakulatunkkal egy helikopteren.

A küldetésünk egyszerű: menekítsünk ki minél több embert a lángoló komplexusból, majd mi magunk is húzzunk el onnan. Persze ez nem lenne horror, ha nem történne valami, aminek következtében a sötétségbe omlik a kimenekítő küldetésnek indult megbízásunk. Megérkezünk, és nem minden néz ki annak, aminek addig hittük. Nem véletlenül: a Quantum Errort a TeamKill Media ugyanis direkt kozmikus horrorként jelölte meg, így valamilyen földönkívüli veszély vár ránk.

A Quantum Errorról továbbra is csak annyit hallani, hogy valamikor 2022 folyamán fog megjelenni. PlayStation 5-re, Xbox Seriesre és PlayStation 4-re készül. Igen ám, de az Epic Games vajon működőképessé teszi az Unreal Engine 5-öt PS4-re? Arról a verzióról korábban azt hallottuk, hogy a PlayStation 5-ös verzió UTÁN végzik el a 2013-as hardverre a portot. Nem lenne meglepő, ha a TeamKill Media csendben eltenné ezt a verziót láb alól, mert az fix, hogy az Epic Games nem arra a konzolgenerációra lőttbe az új engine-t…

 

 

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu