Will Smith bocsánatot kért Chris Rocktól az Oscar-pofonért: „Túllőttem a célon”

MOZI HÍREK – Will Smith megtörte a hallgatását egy Instagram-posztban, amelyben nyilvánosan bocsánatot kért az Oscar-gálán történt kirohanásáért Chris Rocktól.

 

 

Ahogy leülepszik a por a 94. Oscar-gála és a címlapokat megragadó incidens után – melyről mi is beszámltunk – , Will Smith nyilvánosan bocsánatot kért a ceremónia házigazdájától, Chris Rocktól a tegnap esti tettei miatt. Smith az Instagramján majdnem 24 órával azután, amit „a világ körül hallott pofon”-nak neveztek, hosszas magyarázatot fűzött a pillanathoz, amelyben „elragadták az érzelmei”, és elismerte, hogy „mélységesen” megbánta a viselkedését.

A poszt így szól:

„Az erőszak minden formája mérgező és romboló.”

„A tegnap esti Oscar-gálán tanúsított viselkedésem elfogadhatatlan és megbocsáthatatlan volt. A rovásomra elkövetett viccek a munka részei, de a Jada egészségi állapotával kapcsolatos vicc túl sok volt nekem, és elragadtak az érzéseim.

Szeretnék nyilvánosan bocsánatot kérni tőled, Chris. Túllőttem a célon, és tévedtem. Zavarban vagyok, és a tetteim nem azt az embert mutatják, aki lenni szeretnék. Az erőszaknak nincs helye a szeretet és a kedvesség világában.

Szeretnék bocsánatot kérni az Akadémiától, a műsor készítőitől, az összes résztvevőtől és mindenkitől, aki világszerte nézi a műsort. Szeretnék bocsánatot kérni a Williams családtól és a King Richard családomtól. Mélységesen sajnálom, hogy a viselkedésem beárnyékolta ezt az egyébként mindannyiunk számára csodálatos utazást.

Én egy fejlődésben lévő ember vagyok.

Őszintén,

Will”

Bár Will Smith bocsánatot kért tettéért a vasárnap esti ceremónián a legjobb színészi alakításért, Richárd királyért elnyert köszönőbeszédében, akkor még nem szólt közvetlenül Chris Rockhoz. Bár azóta arról számoltak be, hogy Rock elutasította a feljelentést, és egyesek szerint a páros azóta megoldotta az ügyet, ez nem jelenti azt, hogy az Akadémia kimondta a végső szót az ügyben. Miután korábban kiadtak egy nagyon alapos közleményt, ezt később a nap folyamán frissítették, mondván, hogy hivatalos vizsgálatot indítanak.

A frissített nyilatkozat így szólt: „Az Akadémia elítéli Smith úr tegnap esti fellépésén elkövetett cselekedeteit. Hivatalos vizsgálatot indítottunk az incidenssel kapcsolatban, és további intézkedéseket és következményeket fogunk vizsgálni az alapszabályzatunkkal, a magatartási normáinkkal és a kaliforniai törvényekkel összhangban.”

Egy jelentés szerint, bár Rock nem emel semmiféle büntetőjogi vádat Will Smith ellen, állítólag „megrendült és zavarba jött” az egész esemény miatt, a források szerint Rock nem tudott Jada Pinkett-Smith állapotáról, és egyszerűen csak viccet csinált a rövid frizurájából, amikor a G.I. Jane-re utalt. Bármi is legyen az igazság, az biztos, hogy kiütéses csapást mért az eseményre, amelyet már korábban is különböző viták borítottak, és most elsősorban Smith egyetlen őrült pillanata miatt fognak emlékezni rá. Miközben az Akadémia eldönti, hogy milyen lépéseket tesz, ha egyáltalán tesz, az első alkalommal a legjobb színészi alakításért járó díjjal szemben, úgy tűnik, még messze nem hallottuk az ügy végét.

Forrás: Entertainment Weekly

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu