Botrány az Oscar-gálán! Will Smith hatalmas pofont kevert le Chris Rocknak a pódiumon! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Will Smith kiakadt azon, hogy Chris Rock a feleségével durván viccelődött, a King Richard színésze fizikailag is megtámadta a komikust a színpadon. Ezután megnyerte az Oscar-díjat.

 

Kicsit kínosan és feszülten alakultak a dolgok a vasárnap esti Oscar-díj-átadó ceremónia alatt. A színpadon Chris Rock komikus éppen egy díjat akart átadni, amikor észrevette, hogy Will Smith és felesége, Jada Pinkett Smith a tömegből figyeli a történéseket. Jada rövid frizurájára utalva Rock azt mondta a színésznőnek: „Jada, szeretlek. G.I. Jane 2, alig várom, hogy lássam”.

A vicc nagyon hamar kínossá tette a dolgokat, mivel Jada láthatóan zavarba jött. A színésznő a múltban nyíltan beszélt arról, hogy alopeciával, azaz autoimmun betegsége miatt hajhullással küzd. Pillanatokkal később, amikor Rock felkészült, hogy folytassa a beszédét, Smith-t lehetett látni, amint egyenesen felé sétál a színpadon. A legjobb színésznek jelölt színész hátravetette a kezét, és elég kemény pofont adott Rocknak ahhoz, hogy a komikus mikrofonja felvegye. Az amerikai közvetítésen ezután a hangot elnémították, de Smith látható volt, amint valamit kiabál Rocknak.

Az incidensről készült cenzúrázatlan felvételek a közösségi médiában terjedtek el, és felfedték a hangfelvételt. A pofon után úgy tűnik, Rock elég jól összeszedte magát, miközben megjegyezte magának:

„Hűha. Will Smith most pofozta ki belőlem a sz**t”.

A láthatóan felhevült Smith, miután helyet foglal, ezután kétszer is rákiabál Rockra:

„Tartsd távol a feleségem nevét a kibaszott szádtól!”

 

„Megteszem, oké” – vág vissza Rock, és egy pillanatra hagyja, hogy a pillanat szürrealitása elmerüljön benne.

„Ez volt… a televíziózás történetének legjobb estéje.”

Ennek egy csodálatos estének kellett volna lennie Will Smith számára, hiszen ő volt az egyik favorit az Oscar-díjkiosztó előtt, hogy megnyerje a legjobb férfi főszereplőnek járó díjat a Richárd király című életrajzi filmben nyújtott szerepéért. A díj további jelöltjei között volt Javier Bardem (Ricardóként); Benedict Cumberbatch (A kutya hatalma); Andrew Garfield (Tick, Tick … Bumm!); és Denzel Washington (Macbeth tragédiája). Smith szerencséjére ő lett a győztes, ami egy kicsit feldobta az estéjét a Chris Rockkal való veszekedés után.

Köszönőbeszédében Smith elérzékenyült, amikor Richard Williamsről beszélt, Richard királyról, aki a teniszlegenda Venus és Serena Williams apja és edzője. A színész azt mondta, úgy érzi, hogy az életben arra hivatott, hogy szeresse az embereket és megvédje őket. Smith köszönetet mondott a Williams családnak is, amiért rábízták, hogy elvállalja ezt a történetet a sikerfilmben. Mielőtt azonban elhagyta volna a színpadot, Smith bocsánatot kért az Akadémiától, valamint jelölttársaitól, talán a Rockkal való korábbi összeütközésre utalva.

„A szerelem őrült dolgokra késztet” – jegyezte meg Smith, és mielőtt elhagyta a színpadot, megjegyezte, hogy reméli, „az Akadémia visszahívja”.

Ha szeretnéd megnézni Smith-t és Oscar-díjas alakítását a Richárd királyban, az elismert filmet most az HBO Maxon streamelve találod, illetve kritikánkat a filmről itt olvashatod.

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu