PlayStation Plus: ezek az áprilisi ingyenes játékok

A Sony (miután bejelentette, hogy a PlayStation Plus több szintű előfizetésű modellt ölt magára) bemondta, hogy áprilisban mik is lesznek az ingyenes játékok.

 

Nem fogjuk részletezni, hogy a három előfizetési kategória pontosan mit is takar, hiszen itt már kifejtettük, hogy az eddig Spartacusként kódnéven ismert szolgáltatás mit is takar kategóriánként. Ehelyett beszéljünk az áprilisi ingyenes játékokról, amik ismét kiszivároghattak a francia Dealabsen billbil-kun részletezte, hogy szerinte mik is azok a játékok, amit a PlayStation Plus-előfizetők kaphatnak.

Nos, mivel az illető már hónapok óta (itt-ott kimaradással) eddig tűpontos volt a témában, azért nézzük meg, hogy szerinte mik is ezek a játékok. Szerinte a PlayStation 5-re és a PlayStation 4-re egyaránt elérhető lesz a Hood: Outlaws & Legends (ami egy középkorban játszódó PvPvE alkotás), PlayStation 4-re pedig a Slay the Spire (kártyajáték roguelike elemekkel), továbbá a Spongebob Squarepants: Battle For Bikini Bottom – Rehydrated, egy PS2-es korszakból származó platformer remake-je jöhet. Valóban ezek a játékok jönnek az előfizetőknek áprilisra, vagy a Sony-nak egyszer, valahára végre lehetősége volt az utolsó pillanatban módosítani a listáján?

A válasz ezúttal is igen. Tehát Hood: Outlaws & Legends (PlayStation 5, PlayStation 4), Slay The Spire (PlayStation 4), illetve Spongebob Squarepants: Battle For Bikini Bottom – Rehydrated (PlayStation 4). Érdekesség: a PlayStation Plus Collectionből távozni fog május 11-én a Persona 5. Tehát itt is készül valami…?!

Addig viszont még van néhány nap bepótolni a márciusi PlayStation Plus-játékokat. Az ARK: Survival Evolved (PlayStation 4), a Team Sonic Racing (PlayStation 4), illetve a Ghostrunner (PlayStation 5) mellett extraként a Ghost of Tsushima: Legends (PlayStation 5, PlayStation 4) is a rendelkezésünkre áll még hétfőig, úgyhogy addig még le lehet tölteni őket, ha eddig kimaradt volna.

Azért itt kiemelnénk, hogy júniustól a PlayStation Plus kettő ingyenesen hozzáférhető játékot fog kínálni, tehát az, hogy most még három van, még nagy dínom-dánomnak is tekinthető… de azért régebben volt hat is, amikor a PlayStation 3 és a PlayStation Vita is a terítéken volt.

Forrás: PS Blog, WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu