Metal Gear: A Konami honlapot indít az ikonikus játék 35. évfordulójának megünneplésére!

A Konami egy 35. évfordulós weboldalt hozott létre a Metal Gearnek. Mondani sem kell, hogy a rajongók világszerte máris elkezdtek találgatni egy új játékról.

Nem számít, hány év telik el, a Metal Gear-sorozat továbbra is történelmi referencia marad a videojátékok terén. Bár úgy tűnik, hogy a cég másra koncentrál, szerencsére nem feledkezett meg a nagyon különleges dátumról. Mind a Metal Gear, mind a Metal Gear Solid egy mérföldkő volt az iparágban, köszönhetően Hideo Kojimának és a Konaminak.

Idén lesz 35 éves a Metal Gear, így a Konami már most készül néhány meglepetéssel, annak ellenére, hogy évek óta nem érkeztek említésre méltó hírek a franchise-ról. Legalábbis erre enged következtetni az, hogy az évforduló alkalmából hivatalos honlapot nyitottak: metalgear35th.com.

Arról nem árultak el részleteket, hogy mit tartogathat a japán cég, egyenlőre csak az évforduló hivatalos logóját láthatjuk, a klasszikus felkiáltójellel (a pontot a 35-ös számmal helyettesítve) zöld háttéren. Természetesen ez az esemény máris arra késztette a Metal Gear rajongók ezreit világszerte, hogy elkezdjenek találgatásokba bocsátkozni a sorozat egy esetleges új játékáról. A bejelentés azonban jellemzően az MSX-klasszikusokhoz kapcsolódik, ezt hozzá kell tenni.

Már hónapok óta érkeztek hírek a Metal Gear Solid 3 lehetséges remake-jéről, amelyet a Virtuos Studios fejleszt a Konamival együttműködve. Azóta azonban mégsem sokat tudni róla. Emellett hallhattunk egy Metal Gear filmadaptációról is, ami egyelőre úgy tűnik, hogy messze van még a megjelenéstől.

Forrás: Nintendo Life

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu