Megvan a A holló-reboot főszereplője!

MOZI HÍREK – Rupert Sanders elvállalta A holló régóta húzódó rebootját, Bill Skarsgardot pedig Eric Draven szerepére szerződtették.

 

 

A franchise rajongói kezdhetnek örülni, mert a régóta húzódó A holló (The Crow) rebootjában új rendező és főszereplő került a fedélzetre. A Deadline értesülései szerint Rupert Sanders (Hófehér és a vadász, Ghost in the Shell) fogja rendezni A varjú újragondolását, amelynek forgatókönyvét az Oscar-jelölt Zach Baylin (Richard király) írja. Bill Skarsgard (Az: Első és második rész, Castle Rock) főszerepben alakítja Eric Dravent, az eredetileg Brandon Lee által játszott karakter, a Grammy-jelölt énekes-dalszerző FKA twigs pedig társszereplő lesz.

„A holló gyönyörű, sötét, költői és néha felkavaró” – mondta Sanders egy nyilatkozatban.

„A szerelem, a veszteség, a gyász és a bosszú története. Nagy megtiszteltetés, hogy újragondolhatjuk James O’Barr ikonikus képregényét, és újraértelmezhetjük A hollót, mint a mai kor előérzetének hangját.”

A holló James O’Barr eredeti képregényén alapul. Az új változat producerei Victor Hadida, Molly Hassell, John Jencks és Edward R. Pressman. A projekt a Hassell Free Productions, az Electric Shadow Company, a Davis Films és az Edward R. Pressman Film Corporation produkciós cégek együttműködésében, a 30WESTtel közösen valósul meg.

Már évek óta próbálkoznak egy reboot elkészítésével. Különböző nevek lebegtek a levegőben, mint lehetséges jelöltek Eric Draven szerepére, köztük Luke Evans, Jack Huston és Norman Reedus. 2016-ra úgy tűnt, hogy a projekt révbe ért Corin Hardy rendezővel, aki az Aquaman sztárját, Jason Momoa-t tervezte a címszereplő igazságosztó szerepére. Bár mindketten nagyon izgatottnak tűntek a projekt iránt, a rebootnak ez az iterációja elszállt, és 2018-ban mindketten bejelentették a kilépésüket.

Bár a Jason Momoa-féle verzió a fejlesztési pokolban halt meg, azóta megjelentek képek és felvételek a színészről, akivel egészen a próbafelvételekig jutottak. Érdekes bepillantást engedni abba, hogy mi lehetett volna, Hardy pedig tavaly megjegyezte, hogy még mindig nem adta fel teljesen a reményét, hogy az ő Holló-verziójukat talán mégiscsak elkészítik egyszer.

Arról egyelőre nincs hír, hogy a Bill Skarsgarddal készült A holló újragondolása mikor kerülhet a mozik képernyőjére (vagy éppen valamelyik streaming-szolgáltatóra…)

Forrás: Deadline

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu