MotoGP 22: NINE Season 2009 – dokumentum-stílusú játékmenet [VIDEO]

Legendás motorosok, a legjobb pályák és a legkomolyabb pillanatok egy csomagban.

 

A MotoGP 22 Nine (a nagybetűzés ellenére is csak a kilenc szó angol megfelelője…) Season 2009 értelemszerűen a 2009-es szezont dolgozza fel. Valentino Rossi, Dani Pedrosa, Jorge Lorenzo, Casey Stoner, és sok másik pilóta felett vehetjük át az irányítást, hogy a MotoGP-világbajnokság egyik legjobb szezonjának legikonikusabb pillanatait átélhessük.

A játékmód a játékmenetet valódi dokumentumfilmes anyaggal ötvözi. Utóbbit Mark Neale hozta létre (ő állt a Faster, Faster & Faster mögött, utóbbinak Ewan McGregor volt a főszereplője; továbbá Fastest, Hitting The Apex), és társproducere egy bizonyos Brad Pitt lesz. Neale szerint a Nine kb. a 2009-es MotoGP-szezon formáját öltötte magára, ugyanis eleinte nem mindenki tudta, hogy miképp fog menni, majd valami kiváló alakult ki belőle. Remek élmény volt megvalósítani, és szerinte a játékmód is hasonlóan pozitív lesz.

A szezon 17 futamát fejezetekre bontva élhetjük át, és tele lesz lélegzetelállító kihívásokkal. A Nine Season 2009 a Grand Prix és a Championship módokban is elérhető lesz, és a teljes futamokat és szezonokat is lefuthatjuk az akkori év pilótáival és pályáival. Tehát a teljes szezon elérhető lesz a játékban. Emellett több mint egy órányi valódi videóanyag lesz, tele történetekkel, anekdotákkal és a versenyek főszereplőivel.

Harminckilenc kihívás lesz, ami a szezon legfontosabb pillanatait hitelesen fogja ábrázolni. Mindegyiknek külön kitűzött célja lesz (pl. védekeznünk kell egy riválisunk támadásaival szemben; el kell érni egy bizonyos pozíciót a futam végére; vagy egy kifejezetten agresszív pilóta ellen kell versenyeznünk). Mindegyik kihívás teljesítése plusz tartalmakat (pl. bukósisakokat és különleges festéseket) nyit meg, amiket a főszereplők a hazai pályájukon használtak. (Ilyesmit főleg Rossi szokott előszeretettel alkalmazni Mugellóban.)

A MotoGP 22 PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Steam), PlayStation 4-re, Xbox One-ra, továbbá Nintendo Switch-re is április 21-én fog megjelenni. Azaz ez is egy cross-gen játék a Milestone-tól.

Forrás: Magnew sajtóközlemény

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu