Nemsokára itt a Grand Theft Auto V legújabb lemezes újrakiadása

A PlayStation 3/Xbox 360, a PlayStation 4/Xbox One és a PC verzió után az új konzolok számára is lemezes kiadás készül a Grand Theft Auto V-ből.

 

A Grand Theft Auto V idén már kilenc éves lesz, de ennek ellenére is erőlteti a Rockstar (vagy még inkább a Take-Two), miközben bevallottan is készül a sorozat következő része is. Persze a játék mellé járó, de PlayStation 5-ön a PlayStation Plus-előfizetőknek ingyenesen elérhető önálló Grand Theft Auto Online sokkal nagyobb figyelmet kap (mivel ez termeli a lóvét…), de persze a Take-Two olyan rohammal csapott le a 2020-ban kiadott két konzolpáros közösségére, hogy a GTA+ előfizetés csak a PlayStation 5-ön és az Xbox Seriesen játszóknak érhető el…

A Grand Theft Auto V új újrakiadása március 15-e óta már elérhető a Sony és a Microsoft legújabb konzolján, de csak digitálisan, azaz a PlayStation Store-on és a Microsoft Store-on keresztül érhető el. Ez hamarosan változni fog, ugyanis a Rockstar weboldalán olvashatjuk, hogy április folyamán eljut a boltokba a lemezes kiadás is (12-étől lehet majd megvenni!), amit már elő is lehet rendelni (igaz, ez a többnyire elítélendő és a gyakran a hype után pofára esés révén káros gyakorlat errefelé nem bevett szokás).

Az ár 40 dollár, tehát euróból számolva errefelé 15 ezer forint lesz PlayStation 5-re és Xbox Seriesre. A baj csak az, hogy ennél olcsóbban is elérhető a Grand Theft Auto V az új konzolokra, hiszen a Microsoft Store-on 20 dollárért (~7200 forintért), a PlayStation Store-on a PlayStation 5-ünkkel böngészve azt pedig csak 10-ért, azaz kb. 3600 forintért is meg lehet vásárolni a játékot. Emiatt talán sokkal jobb ötlet lehet kivárni, amíg végül nem lesz lejjebb tolva az ára, hiszen mégis egy 2013 szeptemberében megjelent játékról beszélünk.

A Rockstar talán az Xbox Series változat teljesítményével nem fog sokáig hadilábon állni, ugyanis a PlayStation 5-ös teljesítmény köröket ver a riválisára.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu