A Horizon: Forbidden West végre megvalósít egy régóta várt funkciót

A Horizon:Forbidden West új frissítésében végre kikapcsolhatjuk a Guerrilla játékának egy nagyon idegesítő funkcióját PS4-en és PS5-ön.

 

Hiába jelent meg két hónapja a Horizon: Forbidden West, a Guerilla Games csapata még mindig javítja az előforduló hibákat, illetve fejleszti a játékot. A legutóbbi frissítés is sok korábbi problémát orvosolt a játékon belül.

Az 1.09-es patch a küldetésekben előforduló hibák javításán és a teljesítményproblémák megoldásán kívül végre újdonságot is hozott. A PS4 és PS5 konzolokon új item picker vált elérhetővé a játékosok számára, így nem kell többet bajlódniuk a tágyak felvevésével járó animációval, mivel azt innentől kezdve ki lehet kapcsolni. Sokak vágytak már erre a funkcióra, ugyanis a játék nyílt világában barangolva hosszú órákat kellett eddig pazarolniuk a gyűjtögetésre, mivel az ahhoz tartozó animáció nehézkessé tette a folyamatot.

Ez a funkció lóháton is működik, tehát nem kell leszállnunk a hátasunkról ahhoz, hogy felvegyük a számunkra szükséges tárgyakat. Ehhez a beállításokba, majd az általános menüponton belül annak egyik alpontjába kell lépnünk, ahol ki tudjuk választani, hogy szerenténk-e animációt a tárgyfelszedéshez, vagy sem.

A Guerilla a Horizon korai sikere ellenére sem rest folyamatosan fejleszteni a játékot, például a tárgyak tükröződésén is csiszolni szeretnének. Ettől függetlenül most is igazán élvezhető új játékuk, amelyről már mi is beszámoltunk a Horizon: Forbidden West értékelésében.

Forrás: GamesRadar

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu