A Sniper Elite 5 már kész van, hamarosan újra a második világháborúba csöppenhetünk

A Rebellion megerősítette, hogy májusban fog megjelenni a Sniper Elite 5, aminek a fejlesztése befejeződött.

 

A Sniper Elite 5, a franchise új számozott része, amelyben egy mesterlövész katonát játszunk, a jövő hónap végén kerül forgalomba PC-re, PlayStationre és Xboxra is. A Rebellion természetesen az előrendelésre ösztönöz, úgy tűnik, nem kell aggódni a késés miatt. A stúdió a hivatalos Twitter-fiókján közzétett üzenetben megerősítette, hogy a játék már aranylemezes, ami azt jelenti, hogy a fejlesztés befejeződött. Még hátravannak azok a lépések, amelyeken egy új játéknak át kell esnie, mielőtt a boltokba kerül. A posztban megköszönik a stúdió „hihetetlen” munkáját, és kíváncsian várják, hogyan reagálnak majd a játékosok.

A Sniper Elite 5 egy third person shooter akciójáték, amelynek középpontjában a taktikai harc áll. A mesterlövészpuskával felfegyverkezve egy továbbfejlesztett gyilkos eszköz áll majd rendelkezésünkre, amellyel meghódíthatjuk az eddigi legkomolyabb pályákat is. A pályák valóságos helyszíneket jelenítenek meg, lehetővé téve, hogy felfedezzük 1944 Franciaországát a II. világháború csúcspontján.

A Sniper Elite 5 megjelenési dátuma PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox X Series X|S-re május 26, továbbá most először az Xbox Game Pass-on is megjelenik!

Forrás: Pushsquare

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu