Összeköthetik a Halo Infinite-et a TV-sorozattal? Nyilatkoznak a készítők

A 343 Industries szerint a Halo-sorozat iránt érdeklődő nézőket is vonzhatja a videójáték.

 

 

Master Chief kalandjai átlépték a videójáték határait: a Halo-tévésorozat premierje rengeteg néző érdeklődését felketlette. A Halo kisképernyős adaptációja rekordokat döntött a Paramount+-on, így nem meglepő, hogy máris zöld utat kapott a második évad.

Ennek ellenére sok Halo Infinite játékos hiányolja a játékból azt az elemet, ami az új Master Chief sorozatot népszerűsíti. Éppen ezért a The Washington Post Brian Jarrarddal, a 343 Industries kommunikációs igazgatójával beszélgetve foglalkozott a kérdéssel. És a jelek szerint már tervezik, hogy a sorozat elemeit is beépítik a játékba.

„Lesznek olyan tartalmaink, amelyeket a sorozat ihletett, és egy kicsit később jelennek majd meg a játékban.” – Brian Jarrard

„Lesznek olyan tartalmaink, amelyeket a sorozat ihletett, és egy kicsit később jelennek majd meg a játékban” – magyarázta Jarrard. Így a Paramount+ nézői a videójátékokon keresztül bővíthetik Master Chief kalandjait: „A cél az, hogy több crossovert lássunk. Szereted a sorozatot? Akkor nézd meg a játékot, ami egyébként ingyenesen játszható.”

„Olyan szálakat és kikacsintásokat keresünk, amelyeket be tudunk vinni az Infinite-be, mert ez egy szolgáltatás, és lehetőségünk van arra, hogy idővel alakítsuk és befolyásoljuk az élményeket és tartalmakat, még akkor is, ha technikailag különböző univerzumokból és idősíkokból származnak” – folytatja a kommunikációs igazgató. „Azt hiszem, látni fogsz majd esetleges kikacsintásokat az egyik és a másik között… hogy keressük a módját annak, hogy szórakoztató módon nyújtsuk a műsort.”

Bár a sorozat sikeresnek bizonyul az Egyesült Államokban, vannak olyan szereplők, akik erősen kritikusan nyilatkoztak a Paramount+ produkciójáról. A sorozatban szereplő Master Chief színésze, Pablo Schreiber megfogadta, hogy keményen dolgozik azért, hogy ezeket a panaszok eloszlassák, bár a 343 Industries fejlesztésével, a Halo Infinite-tel kapcsolatban is vannak aggályok. Hiszen még mindig sok lényeges tartalom hiányzik a közösség számára, de a stúdió egy kicsit több türelmet kért a felhasználóktól.

Forrás: The Washington Post

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu