Vajon Jim Carrey visszavonulása hatással lesz a Sonic-ban játszott karakterére?

MOZI HÍREK – Jim Carrey úgy döntött, hogy igen sok évtizednyi színészkarrier után visszavonul. Úgy tűnik, hogy utolsó szerepe Robotnik lesz az új Sonic-filmekben. Vajon a visszavonulása hatással lesz a karakterre? A producerei válaszolnak.

 

Néhány nappal ezelőtt Jim Carrey bejelentette szakmai visszavonulását, ezzel véget vetett több mint 40 éves karrierjének. Visszavonulása a videojátékok világát is érinti. Ő keltette életre az egyik legfelismerhetőbb gonosztevőt, Dr. Ivo „Eggman” Robotnikot a Sonic, a sündisznóban és a Sonic, a sündisznó 2-ben. A saga felelősei szerették volna kommentálni a hírt.

„Jim Carrey mindig is a Sonic-család tagja lesz, és mindig ott lesz a helye ezekben a filmekben és tévésorozatokban. Szeretjük Jimet. Amit Robotnikkal művelt, az hihetetlen” – nyilatkozta a Cinematic Universe producerei, Neal H. Moritz és Toby Ascher az IGN-nek adott interjúban. „Úgy érzem, hogy annyira szereti Robotnikot, hogy nem hiszem, hogy el tudna tőle válni”.

De vajon a Paramount Pictures átformálhatja-e a karaktert a már bejelentett Sonic, a film 3. részéhez? „Meg sem próbálnánk” – válaszolta Moritz.

Egyértelműnek tűnik tehát, hogy ha Jim Carrey nem tesz kivételt a következő Sonic filmben, akkor Dr. Eggman története a videojáték-adaptációkban a múlté lesz. Az új filmről azonban egyelőre kevés részletet tudunk.

A harmadik rész mellett a Sonic-univerzumban már készülfélben van egy sorozat is, a Halonak otthont adó Paramount+ számára, amely Knucklesről, Sonic főellenségéről szól.

Forrás: IGN

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu