John Wayne Gacy hangfelvételei is benne lesznek az új Netflixes true crime sorozatban [VIDEO]

MOZI HÍREK – A Conversations with a Killer: The John Wayne Gacy Tapes lesz a Netflix legújabb true crime dokumentumsorozata, amely a hírhedt sorozatgyilkos esetét dolgozza fel. A sorozat trailerét is megtekinthetjük már.

 

A Netflixnek már van tapasztalata a true crime műfaj streamelésében; a szolgáltató már helyet adott a Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes-nek, a Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer-nek, a The Sons of Sam: A Descent Into Darkness-nek, és a Memories of a Murderer: The Nilsen Tapes-nek. Most a John Wayne Gacy gyilkosságaival foglalkozó, háromszor 1 órás részeket fogják megjelentetni még ebben a hónapban, Joe Berlinger rendezésében.

Gacy a hetvenes évek hírhedt sorozatgyilkosa eredetileg feltörekvő politikus, szeretett helyi vállalkozó és részmunkaidős bérbohóc volt gyermekkórházakban, azonban mindemellett egy nárcisztikus személyiség is. Gacy 1972 és 1976 között 33 férfit ölt meg, majd elásta holttestüket chicagói háza alatt. Igazán rejtélyes, hogy olyan sok időn át nem lepleződtek le gyilkosságai, többek között ezt is érinteni fogja a dokumentumsorozat. Ötven év után sem tudták még azonosítani minden áldozatát, azonban a hangfelvételek, amelyek Gacy és védőcsapata beszélgetéseiről készültek egy új perspektívából láttathatják az eseményeket. A dokumentumsorozatban több interjú is szerepelni fog, köztük Gacy egyik túlélője is megszólal majd, aki egész idáig nem beszélt a megrázó történetről. A sorozat leginkább arra keresi a választ, hogy hogyan tudott egy olyan közszereplő, mint Gacy, ilyen hosszú ideig észrevétlenül gyilkolászni?

Gacy, avagy a „gyilkos bohóc” története egyébként másokat is megihletett már, olyan színészek alakították korábban a gyilkost, mint Brian Dennehy, Mark Holton és William Forsythe. Emellett dokumentumfilmeket is láthattunk már róla, például a Devil in Disguise-t, amely tavaly jelent meg. A Netflix dokumentumsorozata bizonyára nagyon érdekes lesz és nem kell már sokat várnunk, ugyanis április 20-án fog megjelenni a streaming szolgáltató felületén.

 

 

Forrás: Movie Web

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu