A Netflix pihenteti Fast and Loose című Will Smith-projektjét az Oscar-incidens után

MOZI HÍREK – A Netflix állítólag szünetelteti a Fast and Loose című, készülő Will Smith-film gyártását az Oscar-gálán történtek miatt.

 

 

Úgy tűnik, a Netflix kivárja, hogyan alakul ez az Oscar-szituáció Will Smith-szel, mielőtt továbblépne a vitatott színész főszereplésével tervezett filmmel. Bár az, hogy a főszereplője megnyeri a legjobb férfi főszereplőnek járó díjat az Oscar-gálán, általában nagyszerű jel lenne bármilyen projekt számára, Smith esetében a dolgok egy kicsit másképp állnak, figyelembe véve, hogy mi történt a Richard király sztárja és Chris Rock között nem sokkal Smith Oscar-díjának bejelentése előtt.

A ceremónián Rock egy poént mondott Jada Pinkett Smithről, aminek az lett a következménye, hogy Smith a színpadon odasétált hozzá, majd felpofozta Rockot, aztán visszatért a helyére, trágárságokat kiabált a színésznek, és színes szavakkal közölte vele, hogy ne viccelődjön tovább Pinkett Smith-szel. Sokak szerint Will Smith-t a támadás után le kellett volna tartóztatni vagy legalább ki kellett volna kísérni az épületből, de vitatható módon megengedték neki, hogy ott maradjon, sőt, könnyek között, szívhez szóló köszönőbeszédet mondott Oscar-díjáért.

Az eset nagy visszhangot váltott ki Smith ellen. Még azok többsége is, akik szerint Rock vicce ízléstelen volt, egyetértenek, hogy Smith átlépett egy határt azzal, hogy erőszakoskodott a komikussal.

Smith azóta bejelentette lemondását filmakadémiai tagságáról és nyilvánosan bocsánatot kért Rocktól, „megbocsáthatatlannak” nevezve aznap esti tettét. Pinkett Smith egy képet is posztolt az Instagramra, ahol „gyógyulásra” szólított fel.

Mindenesetre a viták miatt a producerek aggódnak, hogy bizonyos projektekben, amelyekben Will Smith szerepel, továbblépjenek. A The Hollywood Reporter azt állítja, hogy a Netflixnél készülő Fast and Loose című filmet, amelynek Smith a főszereplője, csendben a polcra tették. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy a streamingszolgáltató a jövőben nem próbálja meg újraindítani a projektet, ha Smith eljut arra a pontra, hogy a vita elül, és újra aktívan szerepel filmekben, vagy ha a gyártás nem tud újra sínen lenni egy másik főszereplővel a fedélzeten.

A Fast and Loose egy bűnbanda főnökét követte volna nyomon, aki egy támadás után elveszíti az emlékezetét, és elindul egy olyan útra, ahol felfedezi valódi kilétét, aki kettős életet él, mint egy gazdag bűnöző és egy lecsúszott CIA-ügynök.

 

Állítólag a Bad Boys 4-et is szüneteltetik

 

Arról is érkeztek hírek, hogy a Bad Boys 4 az Oscar-fiaskó miatt szünetel. A ceremónia előtt Smith állítólag körülbelül 40 oldalnyi forgatókönyvet kapott, miközben a projekt az előkészítő munkálatokkal halad. A hírek szerint a folytatást egyelőre leállítják, talán attól függően, hogy végül hogyan alakulnak a dolgok Smith és a színészi karrierje szempontjából.

Smith a fentieken túl azt is elmondta, hogy hajlandó elfogadni minden további következményt, amit az Akadémia jónak lát, ami akár a legjobb férfi főszereplőnek járó Oscar-díjának visszavonását is magában foglalhatja. Mindenesetre egyelőre nehéz megmondani, hogy pontosan mi lesz a következő lépés Will Smith számára, de úgy tűnik, hogy a stúdiók, amelyekkel együtt dolgozik, kivárnak.

Forrás: The Hollywood Reporter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu