Bruce Willis első fotói a visszavonulás után

MOZI HÍREK – Kelly Greyson mesélt a közös munkáról Bruce Willissel, akiről most láthatunk először képeket a visszavonulása után.

 

Bruce Willis rajongói és kollégái is szomorúan fogadták a színész visszavonulásának hírét. Nemrég jelentettük be, hogy Willis visszavonul, miután hivatalosan is a beszéd- és kommunikációs képességeket befolyásoló afáziát diagnosztizáltak nála. Kelly Greyson színész és kaszkadőr, aki több filmben is együtt dolgozott Willis-szel, például a Fortress: Sniper’s Eye-ban, azt mondta, hogy a színész „legendaként távozik”.

A Fox szerint Greyson számára meglepetés volt Willis diagnózisa, mivel korábban nem vette észre, hogy a színésznek nehézségei lennének a közös munka során. Reméli, hogy a jövőben a rajongói inkább az örökségére és a csodálatos karrierjére emlékeznek, és nem az egészségi állapota lesz a téma.

„Korábban soha nem hallottam [Bruce Willis] diagnózisáról. De az emlékem a Bruce-szal való közös munkáról az, hogy milyen barátságos volt, és nagyon-nagyon tehetséges a szerepében. Egyértelműen profi. Legendaként távozik, gyönyörű karrierrel a háta mögött… Az elmúlt néhány évben számos alkalommal volt szerencsém együtt dolgozni vele. Ajándék volt, hogy megismerhettem őt, mint embert, és láthattam, milyen hitelesen kedves a való életben. A róla szóló narratívának most a csodálatos karrierjéről kellene szólnia.”

Arról is beszélt, hogy Willis mennyire kedves volt a forgatásokon, hiába keringtek róla olyan pletykák, hogy nehéz vele dolgozni. A veterán színész mindenkivel barátságos volt, és gyakran töltött időt a stábtagokkal.

„Visszagondolva, sokkal földhözragadtabb, megnyerőbb és jószívűbb volt, mint amire számítottam volna. A sztárság sokaknak a fejébe száll. A kamera előtt határozottan szuper kedves, de a való életben is megtestesítette ezeket a dolgokat. Ez egy hatalmas bók egy ilyen nemzetközi hírnévvel rendelkező embernek, hogy emellett még jó ember is tudott maradni… Ami a forgatáson való jelenlétet és az emberekkel való interakciót illeti, igen, sokat „lógott a képernyőn”. Nézte a színészeket, ahogy a szerepüket játszák. Leült és beszélgetett a rendezővel. Szerintem jól kommunikált az emberekkel személyes szinten is.”

Willis felesége, Emma Heming Willis posztolt néhány fotót az Instagramra, #offthegrid hashtaggel:  „Anya és apa a kedvenc élőhelyükön”. Bruce Willis remekül néz ki a felesége által az Instagramra feltöltött új fotókon, élvezi a nyugdíjas éveket. Korábban a családja egy közleményben hozta nyilvánosságra, hogy miután afáziát diagnosztizáltak nála, visszavonul a filmiparból:

„Bruce csodálatos támogatóival, mint a családja szerettük volna megosztani, hogy szeretett Bruce-unknak egészségügyi problémái vannak, és nemrég afáziát diagnosztizáltak nála, ami hatással van a kognitív képességeire. Ennek eredményeképpen és nagy megfontoltsággal Bruce visszavonul a karriertől, amely oly sokat jelentett számára” – áll a közleményben. „Ez egy igazán nehéz időszak a családunk életében és nagyon hálásak vagyunk a folyamatos szeretetért, együttérzésért és támogatásért. Erős családi egységként megyünk ezen keresztül, és szerettük volna bevonni a rajongóit, mert tudjuk, milyen sokat jelent nektek ő, ahogyan ti is neki”.”

Mivel Willis folyamatosan dolgozott, több olyan készülő filmje is van, amelynek forgatását már befejezte, és jelenleg az utómunkálatoknál tart, így a visszavonulásának híre kissé meglepő volt.

 

 

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu