Bruce Willis visszavonul a színészettől és a méltatlan Arany Málna díját is visszaadhatja

MOZI HÍREK – Bruce Willis visszavonulása rengeteg reakciót váltott ki világszerte. Az Arany Málna visszavonta a Bruce Willis-díjat, és számos kollégája fejezte ki szomorúságát a színész állapota miatt.

 

Bruce Willis, a Die Hard, a Ponyvaregény vagy A hatodik érzék ikonikus színésze nemrég jelentette be, hogy visszavonul a színészettől afázia diagnózisa miatt. Ezt követően számos kollégája fejezte ki szomorúságát és együttérzését. Ugyanakkor az is felmerült, hogy vajon vissza kell-e vonni az arany Málnáját vagy sem?

Az Arany Málna az Oscar-díj paródiája, amelyet Mo Murphy és John Wilson alapított. Megkérdőjelezhető, hogy a díjátadó vicces-e és az eredeti célt szolgálja-e még,miszerint a színészek „vállalják a hibáikat” a málna elfogadásával, vagy egyszerűen csak egy ízléstelen és felesleges rendezvényről van szó.

Mindazonáltal Mo Murphy és John Wilson Twitter-bejegyzése az Arany Málna Twitter-fiókján túllépett egy határon. Willis hírére reagálva ezt tweetelték: „talán ez megmagyarázza, hogy miért akart 2021-ben egy nagy durranással távozni”.

Ezután természetesen olyan tömeges kritikát kaptak érzéketlen reakciójuk miatt, hogy talán időt szántak arra, hogy átgondolják a dolgot, és új tweetet írtak:

„Hosszas gondolkodás és mérlegelés után az Arany Málna alkotói úgy döntöttek, hogy visszavonják a Bruce Willisnek adott málnát, a nemrég nyilvánosságra hozott diagnózisa miatt. Ha valakinek az egészségi állapota befolyásoló tényező a döntéshozatalában és/vagy a teljesítményében, akkor tudomásul vesszük, hogy nem helyénvaló málnát adni neki”.

Végül a díj alapítói úgy döntöttek, hogy visszavonják Willis díját. Kifejtették azt is, hogy sajnálják Shelley Duvall Arany Málnáját, mert nem vették figyelembe, hogy Kubrick nem bánt vele olyan jól a Ragyogás forgatása alatt.

Sok kolléga, például Sylvester Stallone vagy Hayley Joel Osment is szomorúságának adott hangot Bruce Willis visszavonulása és állapota miatt. Osment gyerekként együtt játszott Willisszel A hatodik érzékben, és szívesen emlékszik vissza a színésszel töltött közös időkre. M Night Shyamalan, A hatodik érzék rendezője szintén a Twitteren osztotta meg, mennyire lesújtotta a szomorú hír.

Hollywoodból sokaknak fog hiányozni a megannyi akciófilm ikonikus színésze, a rajongókkal együtt, akiket szintén lesújtott a szomorú hír. Stallone több képet is megosztott Willisről és magáról, miközben visszaemlékezett az együtt töltött időkre. Ezen kívül Matthew Perry meghívta Willist, hogy nézzenek meg egy közös filmet valamikor, Kevin Smith pedig sajnálatát fejezte ki a közte és Bruce Willis között kialakult apró félreértés miatt.

Bizony, nehéz elengedni egy olyan ikonikus színészt, mint ő, de reméljük ez a döntés segít neki az állapota kordában tartásában!

Forrás: Movie Web

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu