Új teaser jelent meg az Instinctionhöz

Pénzügyi befektetést kap az élethű dinoszauruszokat felvonultató játékot, az Instinctiont fejlesztő stúdió.

 

Az Instinctionnél minden rendben van. Az akció-kalandjáték, amely egy olyan világban játszódik, amelyet falánk, a való életben kihalt lények laknak, köztük dinoszauruszok, néhány napja megosztott egy teasert, amelyben meg lehet nézni, hogyan néz ki a játék az Unreal Engine 5-ben. Ráadásul a játékért felelősök egy anyagi lökést is kaptak.

„Jelentős befektetést kaptunk, és még csak most kezdtük el. Most további munkatársakat (fejlesztőket, művészeket, animátorokat stb.) szeretnénk felvenni és nem lépünk partnerségre más stúdiókkal” – jelentette be Hashbane nemrég a Twitteren, részletezve a stúdió következő lépéseit.

Ezek közé tartozik a csúsztatás is. Több támogatással a háta mögött a csapat lemond egy szerényebb kiadásról idén nyáron egy későbbi ambiciózusabb kiadás kedvéért. Az új megjelenés időpontjáról egyelőre nem osztottak meg részleteket, de az új-zélandi csapat garantálja, hogy ezentúl aktívabbak lesznek az új kiadások bemutatásában.

Az Instinctiont 2021-ben jelentették be a Dino Crisis szellemi utódjaként, amely túlélő-, horror- és harci jelenetekkel ragadja magával a játékost egy őslényekkel teli, hiperrealisztikus környezetben. Ez utóbbit jól mutatja a ma megosztott teaser és a legapróbb részletekig kidolgozott dzsungeles környezet. Hashbane garantálja, hogy minden dinoszaurusz teljesen új modellezést és animációt kap.

A dinoszauruszok jó időket élnek az iparban, bár a vágyott új Dino Crisis bejelentése még várat magára. De szerencsére nem kell nélkülöznünk az őslényes játékokat, mert tavaly márciusban a Capcom bemutatta az Exo Primal-t, egy kooperatív lövöldözős játékot dinoszauruszok hordáival.

Forrás: GamingBible

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu