Fire Emblem Warriors: Three Hopes: akciódús trailer mutatja be a főhőst! [VIDEO]

A Nintendo által kiadott videó korábban még nem látott csatákat és új játékmenet-felvételeket is bemutat a Fire Emblem Warriors: Three Hopes-ból.

 

 

A Fire Emblem: Three Houses sikere után a Nintendo a Nintendo Direct során bejelentkezett a musou-saga újabb címével. A Fire Emblem Warriors: Three Hopes az előbb említett cím örökségét veszi át, hogy továbbfejlessze a műfajt, amely 1 vs. 1000 elleni csatába helyez minket, bár még sok részletet nem árultak el az új részről.

Shez lesz az új főszereplő a Fire Emblem Warriors: Three Hopes-ban

A Nintendo egy új trailerrel kívánta eloszlatni a kételyek egy részét, amelyben a kaland számos lényeges elemét láthatjuk. Itt mutatják be nekünk azt a személyt, aki az alapjátékból már ismert karaktereket fogja kísérni: ő Shez (akinek a neve a jövőben megváltozhat), aki Edelgarddal, Dimitrivel, Claude-dal és más ismerős arcokkal együtt száll majd harcba. A franchise ezúttal a Shadow Scourge ellen invitál minket, aki a történet antagonistájaként fog fellépni.

A történet mellett az előzetes a franchise néhány jellegzetes mechanikáját is bemutatja. Az olyan akciók, mint a csapatok vezetése vagy a döntések meghozatala csatlakoznak majd azokhoz a hatalmas csatákhoz, ahol több száz ellenséget győzünk le erőteljes kombókkal, ahol lehetőségünk lesz a már említett Shez-zel vagy a Three Houses-ban debütált karakterekkel harcolni.

Fire Emblem Warriors: Three Hopes a tervek szerint június 24-én jelenik meg Nintendo Switchre, így a Nintendo valószínűleg az elkövetkező hetekben tovább növeli a játékkal kapcsolatos elvárásokat.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu