Űrkalózok rohanták le a No Man’s Sky-t?! [VIDEO]

A No Man’s Sky megkapta 19. frissítését, és a lassulásnak semmi jele…

 

 

Még két hónap sem telt el a No Man’s Sky Sentinel megjelenése óta, de a Hello Games csapata még mindig teljes gőzzel dolgozik azon, hogy a játékosoknak új tartalmakat kínáljon, amelyekkel több tucatnyi órát fektethetnek az űrhajós címbe. A mai napon mutatták be és adták ki a játék Outlaws című frissítését, amely a törvényen kívüliek bemutatására összpontosít, de még többet is kínál ennél.

Az Outlaws-ban banditák és kalózok vették át az irányítást az űrállomások felett szerte az univerzumban…

…és azokat parancsnoki központként használják bűntetteik elkövetéséhez, amelyek a csempészettől kezdve a szomszédos bolygók és települések elleni támadásokig terjedhetnek. A játékosoknak két lehetőségük van: csatlakozhatnak hozzájuk, hogy segítsék tevékenységüket, vagy szembeszállhatnak velük, kihasználva a No Man’s Sky átdolgozott harcrendszerét.

„Szerencsére nem vagy egyedül ebben a harcban” – tette hozzá Sean Murray. Az Outlaws segítségével a játékosok mostantól összeállíthatják saját, AI által irányított pilótákból álló századukat, akik szükség szerint áthelyeződnek és csatlakoznak a csetepatékhoz. Minden csapattárs saját képességekkel rendelkezik, és idővel fejleszthető. A parancsnoki hajón egy flottamenedzsment eszközt is bevezetnek.

Van még valami hozzáfűzni való? Igen, elég sok minden! Két év után először egy új hajóosztály kerül az űrfelfedezős videójátékba: a Solar Starship. Ez egy szoláris űrhajó, amely az egész univerzumban megtalálható, de főleg a törvényen kívüliek által ellenőrzött rendszerekben. Ezekről és más, a hírekben fel nem sorolt újdonságokról részletesen a No Man’s Sky blogján olvashatsz.

Most már csak az a kérdés, hogy mi lesz a következő? Ne feledjük, hogy a Hello Games fontos dátumot tűzött ki a nyárra a No Man’s Sky Nintendo Switchre történő megjelenésével, így a japán kézi konzol is hamarosan csatlakozik a többi eszközhöz, amelyeken már évek óta elérhető ez a remek űrjáték.

Forrás: No Man’s Sky

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu