A Bethesda újabb fejezeteket tervez a The Elder Scrolls Online-hoz

A The Elder Scrolls Online idei és a jövőbeli újdonságain is dolgozik már a Bethesda.

 

Ez a hét nagy jelentőségű a The Elder Scrolls Online számára. A Bethesda új információkkal jelentkezett a népszerű MMORPG-ja kapcsán a jövő évi fejezetről. Rich Lambert kreatív igazgató azt is elmondta, hogy már a 2024-es tartalmon is dolgoznak.

„Jövőbeli tervek… Konkrétan nem, nem tudok semmi konkrétumot mondani. De azt elmondhatom, hogy már keményen dolgozunk a jövő évi fejezeten, és már a 2024-es történeteken is.”

A The Elder Scrolls Online évente új fejezetekkel bővíti a tartalmat. Lambert elmondta, hogy úgy tervezik, hogy továbbra is ezt a modellt használják, mivel nagyon elégedettek az eredményekkel, és szeretnék, ha ez a játék fejlődésének alapvető része lenne.

Tekintettel arra, hogy a High Isle-ban már láthattuk a politikai történet felé való elmozdulást és azt is, hogy ez mennyire jól működik, lehetetlen megjósolni, hogy a játék következő bővítései milyen kanyart fognak venni. Annyit tudunk, hogy a csapat alig várja, hogy még több Tamrielt fedezzen fel, és hogy a TESO jelenleg a csúcson van.

Forrás: Polygon

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu