Sandra Bullock nagyon szeretné Daniel Radcliffe-et Rozsomákként látni

MOZI HÍREK – „Hagyjátok abba a lábujjhegyen járkálást”. Sandra Bullock egyértelműen állást foglalt amellett, hogy az új Rozsomákot az Elveszett városbeli partnerének, Daniel Radcliffe-nek kellene játszania.

 

Sandra Bullock szerint a Marvelnek egyszerűen csak el kellene kezdenie összeszedni magát és Daniel Radcliffe-t választani az X-Men Rozsomákjának szerepére. Az It’s Gone Viralnak a következőt nyilatkozta:

„Rozsomák emberek, nem tudnátok csak úgy castingolni végre? Csak csináljátok meg. Hagyjátok abba a lábujjhegyen járkálást és a sajtótájékoztatókon való kérdezősködést. Csak adjátok meg neki a szerepet.”

2017 óta, miután Hugh Jackman a Logan című filmmel lezárta a korábbi Rozsomák franchise-t, a rajongók sok tippet felsorakoztattak annak kapcsán, hogy ki lenne érdemes az adamantiumkarmok használatára, köztük szerepel Jared Keeso, Dany DeVito, Tom Hardy és Daniel Radcliffe is. Radcliffe-ről talán sokan nem gondolnák, hogy alkalmas lenne a szerepre, azonban sok rajongó és Sandra Bullock is úgy gondolják, hogy csak az esélyt kellene megadni a fiatal színésznek a szuperhős szerepre, amelyben bizonyára jól teljesítene. Különben is vannak újítások most a Marvel háza táján, mióta az X-Men sorozat is az MCU részévé vált.

Bullock-kal ellentétben viszont Daniel Radcliffe nem tartja reálisnak, hogy őt választanák Rozsomák szerepére. Többszörösen kapta már meg a kérdést rajongóitól, hogy mi lesz végül vele a szerep kapcsán, amelyre ő egy idő után elkezdett ironikusan válaszolgatni, ám elmondása szerint ezek a válaszai is sok elméletre adnak okot a rajongók között.

„Ezt már hallottam. Ez olyasmi, ami az elmúlt néhány évben minden egyes alkalommal felmerült, és minden alkalommal, amikor felmerült, azt mondtam: ‘Ez nem igaz. Semmi sincs mögötte” – írta Radcliffe.

„És mindenki azzal jön, hogy ‘Ó, azt mondta, hogy talán igaz lehet!’. Én meg: ‘Nem, nem mondtam, az ellenkezőjét mondtam!’. Időnként megunom, hogy értelmesen válaszoljak a kérdésre, ezért viccet csinálok belőlük.”

Ám a színész azzal is tisztában van, hogy ezek a vicces válaszai további „gumicsontként” funkcionálnak a rajongótáborában.

„Szóval a minap azt mondtam: „Bizonyítsd be, hogy tévedtem, Marvel!”. És akkor ez egy egész új teóriát lángra lobbantott.”

Ki tudja, talán a végén minden viccelődés ellenére mégis Radcliffe-t választják a szerepre. Mindenesetre a színész kétségkívül bizonyított az Elveszett városban nyújtott alakításával, ahol ő kapta a főgonosz szerepét. Radcliffe karaktere elrabolta a Sandra Bullock által játszott Loretta Strange írónőt, remélve, hogy ő segít neki megtalálni egy ősi város elveszett kincsét. A hölgy megmentésére pedig modellje, a Channing Tatum által alakított Alan indul. Lehetséges, hogy a filmben nyújtott nagyszerű alkotása még több sikert és talán egyszer egy Rozsomákszerepet is hoz Radcliffe-nek.

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu